Inschrijven Tractor Tour Tebannet
De Hei op Feesten in Banholt vinden dit jaar plaats op zaterdag 6 mei, zaterdag 13 mei en zondag 14 mei. Op zondag 14 mei vind onder andere de welbekende Tebanneter Tractor Tour plaats.

Dit jaar bestaat de mogelijkheid om na afloop van de tourtocht deel te nemen aan diverse behendigheidsoefeningen op het feestterrein met jullie tractor! Wellicht een welkome aanvulling op een mooie tractor tourtocht.
Meer info over deze behendigheidsoefeningen volgt binnenkort! Hebben jullie al vragen hierover, mail dan gerust!

Dit jaar wordt er geen entree gehouden tijdens deze zondag van de Hei op Feesten, echter voor de tractor-tour vragen wij een inschrijfgeld van 5,- per tractor. Via onze website kunnen jullie je onder andere inschrijven en gelijk de entree betalen.
Echter, de mogelijkheid bestaat ook om in te schrijven op dezelfde manier als afgelopen jaar, via onderstaand formulier. Het inschrijfgeld kan dan de zondag zelf voldaan worden op het feestterrein.

Middels dit online-inschrijfformulier kun je je inschrijven voor de Tebanneter Tractor Tourtocht tijdens de Hei op Feesten op zondag 14 mei a.s.
Onder aan dit formulier dien je akkoord te gaan met de richtlijnen die voor deze tocht gelden en die terug te vinden zijn op onze website www.heiopfeesten.nl.

Alvast een mooie tocht toegewenst,

Hei op Feesten Banholt

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Straat+huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoon
Your answer
E-mail *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms