Salmisaaren kiipeilymatka bussilla 16.10.2021
Lounais-suomen kiipeilykerho Kruxi järjestää bussimatkan Helsinkiin, Salmisaaren kiipeilykeskukseen lauantaina 16.10.2021. Lähtö Turusta noin klo 9 ja paluu klo 19 mennessä. Kruxi maksaa bussin, mutta jokainen maksaa oman osuutensa Salmisaaren sisäänpääsymaksusta. Sisäänpääsymaksut kerätään kuitenkin etukäteen, koska me menemme sisälle 12 euroa / henkilö ryhmähinnalla. Tämä matka on tarkoitettu vain Kruxin jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

Varusteet: Omat valjaat, kengät ja atc- tai vastaava varmistuslaite sekä 8-solmun osaaminen.

Varmistusnäyte: Perillä uudet kävijät voivat suorittaa joko yläköysi tai liidausnäytön, oman valinnan mukaan, jotta saa varmistaa muita kiipeilijöitä (liidaaja saa varmistaa sekä yläköyttä että liidaajia). Näytön jälkeen voit lunastaa kiipeilykortin. Sen hinta on luultavammin 13 euroa, jollei hinta ole muuttunut. Kortinhaltijana saat myös varmistaa aloittelijoita yläköydellä, joten heillä ei tarvitse olla varmistuskorttia tätä varten. Ilman korttia ei saa varmistaa muita yläköydellä, ja ilman liidaus-korttia ei saa myöskään itse liidata.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Etu- ja Sukunimi *
Puhelinnumero
Sähköposti
Kyytiin tulopaikka *
Muu lisäselvitys
Jos täyttämissäsi tiedoissa on jotain epäselvää, niin otamme yhteyttä. Tarvittaessa ota yhteyttä Kruxin pj: juha.jonsson@gmail.com , 0503725926. Maksa etukäteen Salmisaaren 12 euron sisäänpääsymaksu Kruxin tilille FI60 1652 3000 0133 29 (BIC: NDEAFIHH) tai varaudu maksamaan se viimeistään bussimatkalla Helsinkiin käteisenä tai kortilla.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy