Obrazac za iskaz interesa
Ovo iskazivanje interesa dio je postupka istraživanja tržišta pomoću kojeg naručitelj pruža prethodne informacije o svojim zahtjevima i otvara dijalog s gospodarskim subjektima. Ovo NIJE POSTUPAK OCJENJIVANJA PONUDITELJA ILI POZIV NA NADMETANJE, GOSPODARSKI SUBJEKTI U OVOM SE POSTUPKU NE NATJEČU I NEĆE BITI OCJENJIVANI, već se očekuje da ravnopravno sudjeluju i iskažu svoj interes. Rezultati istraživanja i razmijenjene informacije s gospodarskim subjektima bit će iskorišteni kako bi na temelju njih naručitelj izradio tehničke specifikacije nabave i odredio strategiju za provođenje postupka nabave traženog rješenja i provedbe radova.
Naručitelj tijekom istraživanja tržišta poduzima odgovarajuće mjere kojima osigurava da sudjelovanje gospodarskih subjekata u postupku ne naruši tržišno natjecanje, načela transparentnosti postupka i nediskriminacije sudionika. Te mjere uključuju prosljeđivanje svih relevantnih informacija razmijenjenih u okviru sudjelovanja u ovom postupku, čime će se osigurati ravnopravno sudjelovanje svih sudionika.
Dobrodošli!
Pozivamo vas da ispunite Obrazac za iskaz interesa u sklopu pilot projekta "Opsežna transformacija montažne zgrade" kojim započinjemo naše istraživanje tržišta i dijalog s tržištem.

U obrascu možete obaviti i registraciju za obilazak lokacije projekta u Koprivnici te registraciju za radionicu za savjetovanje s tržištem.

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Kopiju ispunjenog iskaza interesa poslat ćemo vam u PDF obliku na e-poštu koju ćete navesti u obrascu.

Cijenimo vašu spremnost na sudjelovanje u našem pilot projektu i zahvaljujemo se na iskazivanju interesa!

Projektni tim
Vaši osnovni podaci
1. Puni naziv gospodarskog subjekta *
Your answer
2. Adresa, mjesto i država *
Your answer
3. Internet stranica gospodarskog subjekta *
Your answer
4. Broj zaposlenih *
5. Područje specijalizacije / Ukratko opišite područje specijalizacije relevantno za projekt *
Your answer
6. E-pošta kontakt osobe *
Your answer
Podatke koje ste naveli u poljima od 1 do 6 možemo objaviti u Imeniku gospodarskih subjekata koji se nalazi na Internet stranici projekta https://ppi.koprivnica.hr/ pod PRILIKE ZA POVEZIVANJE. Na ovaj način svim subjektima koji to zatraže omogućujemo da postanu vidljivi drugim zainteresiranim subjektima za ovaj projekt i s njima ostvare kontakt. Ukoliko želite objaviti svoje podatke, unesite oznaku u donje polje.
7. Ime kontakt osobe *
Your answer
8. Telefon kontakt osobe (molimo unesite broj na način +12 34 567890) *
Your answer
9. Radionicu za savjetovanje s tržištem održat ćemo 25. travnja 2018. u Zagrebu. Detaljan raspored radionice zaprimit ćete pravovremeno na vašu adresu e-pošte. Sudjelovanje na radionici je besplatno.
10. Ukoliko ste zainteresirani, dajemo vam mogućnost da do 13. travnja 2018. uz prethodnu najavu obiđete montažnu zgradu vrtića u Koprivnici, koja je predmet pilot projekta. Ukoliko želite dogovoriti obilazak, molimo navedite najmanje dva preliminarna datuma koja vam odgovaraju, nakon čega ćemo vam se javiti za konačni dogovor.
Your answer
U nastavku možete napisati nešto više o vama te na koji način biste mogli doprinijeti projektu. Ne morate odgovoriti na sva pitanja.
11. Kakva inovativna rješenja, proizvode, materijale ili usluge imate trenutno u vašoj ponudi za koje smatrate da bi njima mogli doprinijeti transformaciji zgrade koju ćemo provesti u sklopu pilot projekta?
Your answer
12. Da li u ovom trenutku razvijate inovativna rješenja, proizvode, materijale ili usluge koji bi u sljedećih 12 mjeseci mogli biti spremni za pilot implementaciju ukoliko za to postoje dobri tržišni izgledi?
Your answer
13. Da li nudite uslugu ugovaranja energetskog učinka ili imate neko inovativno rješenje financiranja energetskih obnova?
Your answer
14. Bavite li se jednim ili više od sljedećih područja te koja iskustva imate iz: organiziranja, dizajniranja, projektiranja ili izvođenja radova unutarnjih rekonstrukcija dječjih vrtića ili škola?
Your answer
15. Posjedujete li iskustvo iz dizajniranja ili uvođenja didaktičkih rješenja ili kreiranja uvjeta za igru i učenje djece odnosno za skrb i odgoj djece? Kakvo iskustvo posjedujete?
Your answer
16. Da li ste do sada sudjelovali u nekoj od sljedećih vrsta nabave i kojoj:
. . . dodajte komentar ako želite:
Your answer
17. Ovdje možete napisati dodatne informacije u vezi rješenja koja nudite ili vaša zapažanja u vezi našeg pilot projekta.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy