Inscripció Tubada (virtual) 2020
La Tubada 2020, la trobada anual de tubes i bombardins de Catalunya, tindrà lloc el proper diumenge dia 21 de juny des de les cases d'arreu de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

Degut a la situació provocada per la pandèmia de COVID-19, des de l'ACATUB hem hagut de suspendre les activitats que teníem programades per a aquest final de curs. Entre aquestes, com cada any, hi havia la Tubada, que havia de tenir lloc a Manresa el diumenge 21 de juny.

Com que encara és incert quan podrem tornar a gaudir de la música amb una certa "normalitat", hem valorat l'opció de fer una versió de la Tubada en format virtual, de manera que cadascú hi pugui participar des de casa seva.

Us proposem realitzar un vídeo interpretant un dels temes que sonen habitualment a la Tubada, que es publicaria a les xarxes socials el dia 21 de juny. Hi podrà participar tothom qui vulgui: músics amateurs, estudiants i professionals.

És imprescindible que tots els MÚSICS que hi vulguin participar es registrin mitjançant el següent formulari ABANS DEL PROPER DIA 31 DE MAIG.

Una vegada que us hagueu inscrit en el formulari, rebreu les partitures de l'edició d'enguany, així com les pautes per a l'enregistrament del vídeo.

Les dades abaix proporcionades són de caràcter personal i seran incorporades al registre de l'Acatub, per a un ús intern i d'acord amb el seus estatuts. L'interessat té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició (regulats per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal), adreçant-se a la junta directiva de l'associació.
Vols participar com a músic a la Tubada 2020? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy