MAO - Upisni obrazac
Popunjavanjem i slanjem ovog Upisnog obrasca postajete članom udruge Martial Arts Osijek.
Svi podaci iz Upisnog obrasca koristit će se isključivo za potrebe Udruge Martial Arts Osijek. Podaci se neće davati trećim stranama.
U bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje podataka slanjem zahtjeva (molimo navesti: ime, prezime, OIB) na e-mail kontakt@mao.hr. U zakonskom roku ispunit ćemo Vaš zahtjev i izbrisati sve Vaše osobne podatke koje nismo u zakonskoj obvezi čuvati.
Vaši kontakt podaci su nam potrebni kako bi Vi mogli dobiti svoj primjerak Upisnog obrasca, opće uvjete i ostale važne informacije u vezi treninga.

Email address *
Ime i prezime osobe koja se upisuje *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa (ulica, kućni broj, grad) *
Your answer
OIB *
Obvezno sukladno čl.12 Zakona o udrugama
Your answer
Broj mobitela
Your answer
Lokacija *
Required
Program grupe u koju se upisuje *
Required
Ime i prezime roditelja/skrbnika
ISPUNJAVAJU SAMO RODITELJI/SKRBNICI DJECE KOJA SE UPISUJU U KIDS & TEENS GRUPE
Your answer
Izjavljujem da sam zdravstveno sposoban/sposobna za pristup treningu (ukoliko imate bilo kakvih nedoumica molimo da se posavjetujete s liječnikom).Izjavljujem da ću se pridržavati uputa instruktora, a posebno uputa koje se odnose na sigurnost u treningu. Obavezujem se da ću na treningu voditi brigu o sebi i svojem trening partneru kako bi se izbjegla mogućnost ozljeda.Obvezujem se da ću prilikom treninga uvijek koristiti odgovarajući zaštitnu opremu radi zaštite sebe i drugih sudionika na treningu. Izjavljujem da sam svjestan da, neovisno o korištenju zaštitne opreme i svim mjerama zaštite, prilikom bavljenja borilačkim vještinama može doći do nastanka ozljeda te da na treningu sudjelujem na vlastitu odgovornost i rizik. *
Required
Postoji mogućnost da mediji ili druge osobe mogu medijski pokrivati treninge i/ili druge aktivnosti Udruge te postoji mogućnost da sudionici tih događaja budu fotografirani/snimani. O takvim situacijama bit ćete unaprijed obaviješteni i sudjelovanjem na takvim događajima pristajete da se Vaše snimke mogu koristiti za promotivne svrhe Udruge, a ne očekujete niti ćete tražiti odštetu ili naknadu za to. *
Required
Želite li primati informacije relevantne za svoj trening? *
Required
Kako ste čuli za nas? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of woom digital.