Δήλωση συμμετοχής-Χαρισματικά παιδιά: αναγνώριση - διαχείριση από γονείς και εκπαιδευτικούς-ομιλήτρια Δανάη Δεληγέωργη
Ονοματεπωνυμο *
Your answer
Είστε ήδη μέλος στην Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς; *
Αν ναι ποιο είναι το ονοματεπώνυμο του μέλους-παιδιού
Your answer
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Your answer
Email *
Your answer
Από πού ενημερωθήκατε για την εκδήλωσή μας *
Επιθυμείτε τη φύλαξη των παιδιών σας; Αν ναι για πόσα παιδιά;
Ηλικία παιδιού /παιδιών *
Your answer
Η προστασία των δεδομένων σας είναι για εμάς σοβαρή υπόθεση. Για τους σκοπούς άσκησης των δραστηριοτήτων μας, προβαίνουμε σε επεξεργασία δεδομένων των πελατών μας σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) όπως ισχύει. Αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας στη βάση δεδομένων μας για την εκπλήρωση της μεταξύ μας σύμβασης, την επεξεργασία της κράτησής σας, την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα που σας αφορούν και γενικότερα, την άριστη παροχή των υπηρεσιών μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που παραμένετε ενεργό μέλος στην ομάδα κολύμβησης ΙΧΘΥΣ, δηλαδή για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εγγράφεστε, συμμετέχετε στα προγράμματα, ανανεώνετε τη συνδρομή σας και παραμένετε οικονομικά ενεργά μέλη. Μετά το πέρας της συνεργασίας σας και την οριστική αποχώρησή σας από το κολυμβητήριο τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για χρονικό διάστημα δύο ετών, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε αυτά ή τη διαγραφή τους, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, φορητότητας και εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας από μέρους μας επικοινωνώντας μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: info@ixthys.gr. Για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας για τις δραστηριότητες και τα νέα της ομάδας κολύμβησης ΙΧΘΥΣ, παρακαλούμε σημειώστε παρακάτω αν συμφωνείτε. Επίσης, σημειώστε εάν συμφωνείτε με τη διατήρηση των δεδομένων σας και πέραν του χρονικού διαστήματος των 2 ετών από την οριστική λήξη της συνεργασίας σας και την αποχώρησή σας από την ομάδα κολύμβησης ΙΧΘΥΣ, που ορίζεται στην Πολιτική Απορρήτου μας, για ενημερωτικούς λόγους.
Δίνω τη συγκατάθεσή μου για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση *
Δίνω τη συγκατάθεσή μου για την αποστολή sms στο κινητό μου τηλέφωνο με σκοπό την ενημέρωση και επικοινωνία μαζί μου. *
Επιθυμώ τη διατήρηση των προσωπικών μου δεδομένων και μετά το πέρας των δύο ετών από την οριστική λήξη της συνεργασίας μου με την ομάδα κολύμβησης ΙΧΘΥΣ, με σκοπό την ενημέρωση και επικοινωνία μαζί μου για τα προγράμματα και τις δράσεις του κολυμβητηρίου (π.χ. εκδηλώσεις). *
Δηλώνω ότι έχω ενημερωθεί και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου (όπως αυτά αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας www.ixthys.gr) της ομάδας κολύμβησης ΙΧΘΥΣ και τον τρόπο και τους σκοπούς επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων από αυτήν.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy