HerTon Hillerit, tytöt 2011-2012: ilmoittautuminen
HerTon HILLERIT joukkueessa pelaavat vuonna 2011 ja 2012 syntyneet tytöt. Joukkue on perustettu Herttoniemessä maaliskuussa 2018.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi mukaan jalkapalloilemaan ja liikkumaan innostavassa seurassa kesäksi 2018!

HARJOITUKSET pidetään maanantai-iltaisin kello 18-19
Kausi alkaa 7.5.2018, kesätauko pidetään 19.6.-5.8. ja harkat jatkuvat 6.8. Ulkokausi päättyy 24.9.

Harjoitukset ovat Herttoniemen Urheilupuiston kentällä osoitteessa Siilitie 12.

JOUKKUEEN päävalmentaja on Otto Tarvainen, joka vastaa harjoitusten suunnittelusta ja vetämisestä. Otolla on kokemusta jalkapallosta ja juniorien valmentamisesta. Oton avuksi tarvitaan teistä vanhemmista muutama apuvalmentaja, joka käy vuorollaan treeneissä auttelemassa. Toimintaa ohjaa reilun pelin meininki ja liikkumisen ilo.

Ryhmään otetaan yhteensä 15 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

KESÄKAUDEN HINTA on 80 €. Maksu sisältää valmennuksen ja harjoitukset kesäkaudella 2018, joukkueen T-paidan ja pelisukat sekä HerTon jäsenmaksun. Jos joukkueelle löytyy paitasponsori, niin kausimaksusta tulee oitis edullisempi. Sponsorista kysymys tässä lomakkeessa alempana – teidän kontaktinne ovat arvokkaita!

TARVITTAVAT VARUSTEET:
- lenkkarit tai nappikset,
- verkkarit, ulkoiluhousut tai hiekkahousut+pelisukat
- juomapullo
- koon 3 jalkapallo, jos kotoa löytyy. HerTo myös lainaa palloja harjoituksiin.

Lisätietoja: hertohillerit@gmail.com
Henkilötiedot
Täytäthän huolella lapsen tiedot ja aikuisen yhteystiedot.
Lapsen etunimi *
Lapsen sukunimi *
Lapsen syntymävuosi *
Lapsen erityistarpeet, sairaudet tai muut huomioitavat asiat
Kirjoitathan alle meille lisätietoa, jos lapsellasi on erityistarpeita tai jokin huomiota vaativa sairaus (esim. astma tai autismin kirjon piirteitä). Huomioimme nämä joukkueen aikuismitoitusta arvioidessamme. Tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.
Vanhemman etunimi ja sukunimi *
Vanhemman sähköpostiosoite *
Vanhemman puhelinnumero *
Kysymme kaikilta toimintaan osallistuvilta lasten kuvaamisesta. Kuvia käytetään ilman lasten nimiä HerTon nettisivuilla ja Facebookissa. *
Aikuisten osallistuminen toiminnan tukemiseen
Tarvitsemme perheiden apua toiminnan pyörittämiseen. Tehtäviä on monenlaisia. Aikuiset, jotka sitoutuvat toimintaan, saavat hyvityksen lapsensa kausimaksusta (50%).

Apuvalmentajan hommana on vetää joukkueen harkat yhdessä muiden kanssa, päävalmentajan ohjeiden mukaan. Tähän tehtävään ei tarvitse olla jalkapalloguru – riittää että on halua liikkua yhdessä lasten kanssa. Tämä on oikeastaan aika mukava vaihtoehto kentänreunalla odottelulle! Harkat on kerran viikossa ja apuvalmentajien kesken voidaan sopia vuorottelusta.

Joukkueen tiedottajaksi on lupautunut Riikka Hiltunen, jonka tyttö osallistuu joukkueen toimintaan. RIikan lisäksi tarvitaan henkilö hoitamaan joukkueen jäsenrekkaria ja laskujen lähettämistä sen kautta. Tähän tehtävään menee noin kaksi tuntia kuukaudessa ja tehtävään saa opastuksen.

Lisäksi apua tarvitaan varainhankintatempauksissa ja muussa satunnaisessa. Tehtäviä voidaan sopia oman osaamisen mukaan.
Aikuisten osallistuminen toiminnan tukemiseen: *
Required
Kausimaksuun kuuluvat varusteet
Kausimaksu tulee sisältämään Hillerien oman T-paidan ja pelisukat. Tämän vuoksi kysymme jo nyt, minkä kokoiset tamineet olisivat sopivat. Varusteet saa, kun treenit ovat alkaneet ja maksut maksettu.
Lapsesi T-paidan koko: *
Lapsesi kengän koko
Clear selection
Sponsori Hillereille
Kausimaksu saadaan huomattavasti pienemmiksi, jos joukkueelle löytyy sponsori. Sponsoriksi sopii paikallinen yrittäjä tai vaikka naapurin oma firma. Sponsori saa firman logon paitaan ja maininnan sponsoroinnista HerTon nettisivuille. Sponsorihinta on 400€ joukkue.
Onko sinulla mielessä yritys, jota voitaisiin kysyä joukkueen sponsoriksi? *
Required
Kommentti sponsorista
Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot on nyt täytetty. Muista vielä lähettää lomake painamalla kuvan alla olevaa sinistä painiketta.
Ilmoittautumislomakkeen lähettämisestä ei tule erillistä vahvistusta sähköpostiin. Jokaiselle ilmoittautuneelle perheelle ilmoitetaan sähköpostilla huhtikuun aikana, mahtuiko lapsi ryhmään.
Vapaa kenttä, jos haluat vielä kirjoittaa valmentajille, tiedottajille tai järjestäjille jotain viestiä.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy