Enquesta adreçada a població de més de 64 anys
Benvolgut participant,
Benvolguda participant,

L’Oficina de Planificació i Gestió de l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona, juntament amb l'equip del màster en Innovació en la Intervenció Social i Educativa i la Càtedra d'Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili, està elaborant un estudi per avaluar l’impacte socioeconòmic arran de la crisi de la COVID-19.

Si esteu empadronat o empadronada a la ciutat de Tarragona i teniu més de 64 anys, us demanem la vostra col·laboració per donar resposta a les preguntes d'aquest qüestionari (no implica més de deu minuts). Aquesta informació ens és de gran utilitat per poder adequar els recursos municipals disponibles per reorientar les polítiques públiques i establir les mesures més adients per pal·liar la situació derivada de la crisi de la COVID-19 a la ciutat.

Es preveu que sigui un estudi d’abast longitudinal; per aquesta raó, d’aquí a sis mesos ens posarem novament en contacte amb les persones enquestades, mitjançant correu electrònic o telèfon, perquè torneu a fer la mateixa enquesta, a fi d’observar de manera seqüencial l’evolució del fenomen.

L'enquesta és anònima i s'utiltizarà només amb finalitats científiques. En tot moment l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona es compromet a respectar la legislació vigent de protecció i confidencialitat en el tractament de dades de caràcter personal, d'acord amb el que disposen el Reglament europeu vigent relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb l’equip d’investigació mitjançant un correu electrònic a aquesta adreça: observatorisocial@tarragona.cat.

L'enquesta estarà disponible fins al 10 de juny.

Moltes gràcies per col·laborar en aquesta investigació!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
CONSENTIMENT INFORMAT: *
Adreça electrònica:
Telèfon *
Edat *
Amb quin gènere t'identifiques? *
Lloc de naixement: *
Barri o zona de Tarragona on viviu *
Nivell d'estudis *
Composició del nucli familiar *
Quants fills/filles teniu?
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy