Vill du engagera dig i Turebergs friidrott?
Tureberg är en anrik förening som bygger på alla medlemmars engagemang och arbete för att få helheten i föreningen att gå ihop. Klubben driver flera stora egna arrangemang som kräver mycket engagemang, tid och omsorg. Genom åren har mängder av medlemmar och föräldrar varit delaktiga i olika roller i föreningen. Det finns ett stort behov att ständigt få in nya krafter som kan ta vid när andra av olika anledningar behöver trappa ner. I flera viktiga stödfunktioner har personerna som hjälp till under många år uppnått en relativt hög ålder och vi behöver nu hitta nya intresserade som vill ta vid och driva detta viktiga arbete vidare.
I denna undersökning som tar 3-4 minuter att besvara vill vi stämma av intresset och möjligheten för dig att ta dig an något av de spännande uppdrag som behöver nya ansvariga. Detta är bara en intresseförfrågan så du förbinder dig inte till något genom visa intresse i denna enkät.
Arrangörsutskottet
Arrangemangsutskottet (ARRU) är de som planerar nästa säsong och nästa års arrangemang. Några arrangemang är återkommande andra tas det ställning till år för år. I gruppen ser man över året för att så få arrangemang som möjligt ska krocka. Gruppen gör en budget och ser över funktionärsbehovet per arrangemang för att se hur många funktionärsuppdrag varje aktiv ska göra nästkommande år. Vi brukar försöka hålla oss till 3 funktionärsdagar/år och aktiv. Vi planerar även interna funktionärsutbildningar och ser över vilka som ska få frågan till att gå distrikts utbildningar.
Vill du hjälpa till med årsplaneringen av arrangemang? *
Required
Vill du hjälpa till med budget för våra arrangemang? *
Required
Vill du hjälpa till att hitta samarbetspartners till Turebergs egna arrangemang som SAYO, Turebergsstafetten och SAYO Indoor? *
Required
Vill du hjälpa till med planering av och hitta utbildare till våra interna funktionärsutbildningar? *
Required
Förberedelser inför tävling
Inför varje arrangemang är det många olika uppgifter som behöver genomföras för att tävlingen ska fungera. Dessa saker behöver vi hjälp med:
Vill du hjälpa till med att utföra en eller flera av dessa uppgifter inför tävling? *
Required
Under tävling behöver vi specialkompetens kring några områden (vi kan lära dig om du vill hjälpa till med något av nedanstående men ännu inte har kompetensen för det)
Vill du lära dig / utföra någon av dessa uppgifter under tävling? *
Required
Marknadsutskottet
Föreningens Marknadsutskott (MU) arbetar bland annat med sponsoravtal med olika samarbetspartners och vi söker kontinuerligt nya samarbeten med lokala företag och organisationer. Vi ansvarar även för kommunikation på klubbens hemsida och i sociala medier. I MU ingår den person som sedan många år ansvarat för våra ”Årsbästalistor” och annan statistik.
Ingå i Marknadsutskottet (MU) *
Required
Idrottsutskottet
Turebergs idrottsutskott (IU) arbetar med Idrottsfrågor, som exempelvis tränarstruktur, tränarutbildningar, uttagningar och kvalgränser till mästerskap.
Ingå i Idrottsutskottet (IU) *
Required
Turebergs styrelse
Turebergs styrelse har helhetsansvar för föreningen och dess verksamhet, organisation och budget.
Kandidera till Turebergs styrelse *
Required
Övriga kommentarer från dig
Your answer
Ditt namn *
Your answer
Din e-post *
Your answer
Ditt mobilnummer *
Your answer
Din yrkesroll (valfritt)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Turebergs Friidrottsklubb. Report Abuse