Jelentkezés 50 órás közösségi szolgálatra a Debreceni Regionális Közlekedés Egyesülethez
Kedves Önkéntes Diák!

Ezen az űrlapon közösségi szolgálati alkalmakra jelentkezhetsz.

Segíts nekünk jobbá tenni a város közlekedését! Suli előtt, vagy suli után van egy kis időd? Szeretsz kint lenni? Töltsd el nálunk a közösségi szolgálatot!
Folyamatosan keresünk diákokat az alább felsorolt feladatokra.
Kérdőíves felméréshez és forgalomszámláláshoz 2-3 fős csapatok jelentkezését is várjuk. Hozd magaddal a barátnődet/barátodat is!
FONTOS! Az űrlap kitöltéséhez szükség lesz néhány személyes adatodra (lakcímek, telefonszám stb.) Ezeket készítsd elő.
Forgalmas csomópontokban szeretnénk felmérni a gyalogos, kerékpáros és autós forgalmat, hogy javaslatot tudjunk tenni a jelzőlámpa program módosítására. Neked annyi dolgod van, hogy egy előre elkészített űrlapon húzol strigulákat a megszámolt forgalomnak megfelelően.
Minden nap buszon, villamoson utazol? Egy navigációs szoftverrel rögzítsd az utad a suliba, vagy haza, vagy amerre jársz. Készíts jegyzetet arról, hogy milyen tényezők akadályozták a forgalmat és küldd el nekünk, hogy tudjuk elemezni.
Sokat bringázol? Egy navigációs szoftverrel rögzítsd az utad a suliba, a boltba, vagy haza, vagy amerre éppen jársz. Az út után készíts egy jegyzetet a felmerült akadályokról és a felmért adatokkal küldd el nekünk, hogy tudjuk elemezni.
Belvárosi forgalmas megállóhelyeken kérdőíves felmérésekhez keresünk diákokat. Suli előtt, vagy suli után is végezheted. A feladatod, hogy egy űrlapra rögzítsd a válaszokat.
Melyik feladatban vennél részt?
Mely napszakban szeretnél jönni?
Mely napokon érsz rá?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület. Report Abuse