Inschrijfformulier Duikteam Haarlemmermeer
Fijn dat je lid wilt worden van onze duikvereniging! We bieden 3 vormen van lidmaatschap aan:

1. Normale lidmaatschap. Zo kun je meedoen aan alle duikactiviteiten, duikopleidingen en zwemtrainingen. Je krijgt dan tot 25% korting op DTH-activiteiten. Hiermee help je ook je vereniging om te sparen voor de kortingen en bijvoorbeeld jubileumactiviteiten. Je hebt vast al gemerkt dat we een heel gezellige vereniging zijn!

2. Als je partner en/of kind ook DTH-lid is, kun je kiezen voor het familielidmaatschap. Jullie moeten dan op hetzelfde adres wonen. Met het familielidmaatschap heb je dezelfde voordelen als het normale lidmaatschap en je betaalt vanaf de 2e persoon minder. Je kunt hier ook vanaf zien en het normale bedrag betalen, zodat DTH meer geld kan steken in promotie en kortingen voor duikactiviteiten. Een kind mag vanaf het 14e jaar lid worden, omdat het dan mee kan doen met reguliere opleidingen en duikactiviteiten. Vul beiden het formulier in, wij zoeken de familierelatie wel uit.

3. Je kunt ook vriend van DTH zijn. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de duikactiviteiten en specialties, maar je kunt geen gebruik maken van het zwembad en aangeboden duikopleidingen en je ontvangt ook geen korting op activiteiten. Hierbij mis je natuurlijk de gezelligheid van Duikteam Haarlemmermeer.

Als je lid wordt van onze vereniging, dan is één van de voordelen dat je (georganiseerd) kunt duiken met je clubgenoten. Als je lid wordt van een NOB-vereniging, dan word je ook automatisch lid van de NOB. Zo kun je opleidingen en specialisaties volgen. Je krijgt daarnaast van de NOB:

- acht keer per jaar het magazine Onderwatersport in je brievenbus
- collectieve verzekeringen;
- de kans om een goedkope duikreisverzekering af te sluiten;

Bovendien kan de NOB zich dankzij jouw lidmaatschap blijven inzetten voor het behoud van duikwater. Als je via een andere vereniging al lid bent van de NOB, hoef je natuurlijk niet 2x voor de NOB te betalen. Daarom kun je hieronder ook voor een vorm zonder NOB-lidmaatschap kiezen. Geef daarna wel aan bij welke vereniging je NOB-lid bent, anders kunnen wij je aanmelding niet verwerken.

Je wordt lid voor 1 jaar en dit wordt stilzwijgend verlengd tot wederopzegging. Je kunt voor 1 oktober via mail opzeggen (ledenadministratie@dth.nl). Er vindt nooit restitutie plaats.


Voor de administratie ontvangen we graag de volgende gegevens:

Voor welk lidmaatschap kies je? *
Ben je al lid van een duikbond, bijvoorbeeld omdat je eerder een opleiding hebt gedaan bij NOB/Padi/SSI of IANTD? Zo ja, vul dan je relatienummer in, de naam van de bond en eventueel de naam van de vereniging waar je bondslidmaatschap betaalt. *
Your answer
Voorletters *
Your answer
Achternaam (incl. tussenvoegsels voluit) *
Your answer
Roepnaam *
Your answer
Straatnaam en huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Wat is je e-mailadres? *
Your answer
Telefoonnummer (mobiel) *
Your answer
Wil je opgenomen worden in de DTH Whatsapp groep? Dit is de snelste manier om op de hoogte te blijven van wat er binnen DTH gebeurt. Het is geen chat-app, maar functioneel. *
Geboortedatum *
Your answer
Nog geen 18? Vul hier naam en telefoonnummer van je ouder/voogd in.
Your answer
Naam en telefoonnummer in geval van nood *
Your answer
Heb je al een duikbrevet? Zo ja welk? Vul hier ook het nummer in van je pasje. *
Your answer
Wil je starten met een duikopleiding? *
Zo ja, welke opleiding?
Your answer
Hoe ben je bij onze vereniging terecht gekomen? *
Your answer
Heb je Facebook? Like/volg dan onze pagina: https://www.facebook.com/DuikTeamHaarlemmermeer/ *
Ik ga akkoord met het gebruik van deze persoonsgegevens conform de privacyverklaring van DTH. (http://www.dth.nl/privacyverklaring/) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of DuikTeam Haarlemmermeer. Report Abuse - Terms of Service