"Sparebanken Vest dagen". Merkedag og intern 3'er turnering for de yngste.

Lørdag 27.august arrangeres Sparebanken Vest dagen på Hinna Stadion. Oppmøte er 10.45 på Wintershallbanen. Arrangementet er for 2005 modeller og yngre.

For 2005-2009 vil det være mulig å ta minimerket 1 og minimerket 2. De som tok minimerket 2 i fjor vil ha mulighet til å prøve seg på teknikkmerket. For 2010 og yngre vil det være intern 3'er fotballturnering hvor vi benytter de nye 3'er banene og målene Hinna Fotball har fått av Sparebanken Vest.

Informasjon om merker fra NFF: https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/verdier-og-virkemidler/minimerke-og-teknikkmerke/

Vi ønsker at det skal være ett fint arrangement for hele familien. Det vil være åpen kiosk og musikk på anlegget. Noen leker ved siden av vil det også være

Vi ønsker at alle som skal ta merker og spille 3'er turnering melder seg på slik at vi har mulighet til å lage ett best mulig arrangement. Det er gratis å delta. Det vil være premie til alle og diplom til dem som har tatt merke.

Arrangementet er basert på dugnad og vi håper at alle som har mulighet melder seg til sin oppmann (eller i skjema under) om at de kan bidra enten som hjelpetrenere eller rundt selve arrangementet.

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question