Sol·licitud d'entrada a Terracraft
Hola! Vols formar part de la millor comunitat de minecraft en català? Ets al lloc correcte! Només has d'omplir aquest petit formulari.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Quin és el teu nom a Discord? *
Per poder formar part del servidor de Minecraft Terracraft, has de pertànyer també al nostre servidor de Discord. Si encara no hi ets, uneix-te fent click aquí:  http://discord.gg/W4mP9T8cyB. Una vegada la teva sol·licitud hagi estat revisada, et contactarem a través de Discord per informar-te de la seva resolució.
Per què vols jugar a Terracraft? *
Explica'ns què t'ha portat a voler jugar amb nosaltres amb poques paraules. Algunes de les coses que ens pots contar són: has jugat en altres servidors? Formes o has format part d'alguna comunitat de gaming? Quin és el teu estil de joc a Minecraft? No és important respondre a les preguntes afirmativament o negativament, simplement et volem coneixer :)
Vols ensenyar-nos alguna cosa que hagis fet al Minecraft?
Si vols, ens pots enviar un món de minecraft per a que el veiem. Aquest món no té per què ser un món antic o molt desenvolupat, pot ser simplement un projecte del que estiguis orgullós o orgullosa. També pots enviar-nos la resposta a la pregunta anterior dintre del joc! Escrita en un llibre, o una petita construcció. Sigues original! Afegeix com a resposta un enllaç de descàrrega del món o imatges.
Tens 14 anys o més? *
Com ens has conegut? *
Coneixes algú dintre el servidor? Qui?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy