Edukacija o upravljanju volonterskim programima - POKAZ PRAVO
Udruga Bonsai provodi edukaciju o upravljanju volonterskim programima prema kurikulumu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva. Edukacija se sastoji od tri dvodnevna modula uz razmak od 15 dana te omogućuje stjecanje svih potrebnih teoretskih i praktičnih znanja za uspostavu, razvoj i unapređenje volonterskih programa. Namjenjena je postojećim i budućim koordinatorima volontera u neprofitnim organizacijama, koje Zakon o volonterstvu definira kao organizatore volontiranja.

Projekt POKAZ-PRAVO,  UP.04.2.1.11.0223 -  izgrađuje otpornost lokalnih zajednica u Dubrovačko-neretvanskoj županiji na krize kroz jačanje volonterstva. Cilj mu je izgraditi koordinirani, dobro organizirani i kapacitirani volonterski sustav kroz podizanje kapaciteta lokalnih OCD-ova za provođenje volonterskih programa, promoviranje modela vrednovanja utjecaja volonterstva te razvoj radijalnog model upravljanja kriznim volontiranjem u Dubrovniku. Projekt će izgraditi mrežu kapacitiranih OCD-ova koji mogu brzo i učinkovito mobilizirati resurse lokalne zajednice te koordinirano odgovoriti na krizne situacije.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 411.590,16 HRK. Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 72.633,56 HRK.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime
Kontakt e-mail *
Kontakt mobitel / telefon *
Naziv organizacije iz koje dolazite *
Koliko imate iskustvo u koordiniranju volontera? *
Nemam iskustva
Imam vrlo veliko iskustvo
Jeste li do sada prolazili neke edukacije o volontiranju? *
Required
Niže navedite ako imate nekih ograničenja / preferancija u prehrani?
Ovime potvrđujem suglasnost svojih kolega i /ili nadređenih u organizaciji za facilitaciju provođenja naučenog na edukaciji a u svrhu razvoja volonterskog programa i time i moje organizacije. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy