Év Internetes Kereskedője Díj 2018 - Kereskedői jelentkezési űrlap
Kereskedői jelentkezésre 2018.04.08-ig van lehetősége. A díj menetéről és szabályzatáról bővebb információt a http://evker.hu oldalon találhat. Ne feledje el alkalmazni közönségszavazásra buzdító bannereket április 9 és 25-e között.
Cégnév: *
Your answer
Webáruház webcíme *
Your answer
Kapcsolattartó neve: *
Your answer
Kapcsolattartó e-mail címe: *
Your answer
Kapcsolattartó telefonszáma: *
Your answer
Kampánymester SEO szoftver hozzáférés
A Kampánymester (http://kampanymester.hu) eszköz egy átfogó, a SEO összes területére megoldást nyújtó szoftver. A legnépszerűbb programok kerültek beépítésre, mint a SEMrush, a MOZ, a SEO PowerSuite, vagy a Majetic.
Igénybe kívánja venni a Díj keretében minden jelentkezőnek felajánlott 3 hónapos díjmentes előfizetést a Kampánymester keresőmarketing szoftverhez?
Adatkezelési tájékoztatás
A Kapcsolattartó neve, e-mail címe és telefonszáma személyes adatnak minősül, melyet az Orgament Kft. (2040 Budaörs, Fodros u. 37. a. ép.) kezel a verseny kapcsolatfelvételi céljából. A személyes adatok feldolgozását a Google Inc. és a Next Wave Europe Kft. végzi az adatkezelő felügyelete mellett. A hozzájárulás visszavonását az info@evker.hu e-mail címen teheti meg. További adatkezelési feltételek http://evker.hu/adatvedelem/ oldalon. A "Küldés" gombra kattintva Ön hozzájárul az adatkezeléshez.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Next Wave Europe Kft.. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms