Prijavnica za JugoMajstr 2022
Pred vami je prijavnica za Odprto državno prvenstvo Slovenije v surfanju. Tekmovanje bo potekalo v Medulinu na Hrvaškem med 1. 3. in 31. 5. 2022. Prijavnina za tekmovanje znaša 20 eur. Več informacij o samem tekmovanju si lahko preberete na spletni strani SSZS (http://www.surfzveza.si/).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime in priimek: *
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Naslov (hišna številka in kraj): *
Izberite velikost majice (oblika unisex): *
Telefonska številka (s +386/+385): *
Privolitev staršev ali zakonitega zastopnika za tekmovanje na JugoMajstr tekmovanju. (Velja samo za mladoletne tekmovalce)
Podatki staršev ali zakonitega zastopnika (ime, priimek, naslov, telefon):
Ali ste morda član katerega od surf klubov? (Če da, napišite katerega)
Označite: *
Required
Izjavljam, da se na lastno odgovornost udeležujem Odprtega državnega prvenstva v surfanju JugoMajstr 2022 ter se zavedam vseh nevarnosti in odgovornosti do sebe ter ostalih prisotnih. S podpisom te izjave se izrecno in nepreklicno odpovedujem uveljavljanju kakršnih koli zahtevkov, ki bi mi lahko iz naslova udeležbe na tekmovanju nastali ter da imam ustrezno zdravstveno zavarovanje. Potrjujem, da so podatki, ki sem jih zapisal na prijavnico resnični. Izjavljam, da sem zdrav, vsestransko pripravljen za tekmovanje in zdravniško pregledan. Upošteval bom vsa navodila organizatorja. Soglašam, da bodo vsi podatki iz te prijavnice objavljeni v sredstvih obveščanja, ki lahko moje fotografije, filmske in video posnetke, intervjuje ipd., kar je v zvezi s prireditvijo objavijo, ne da bi od njih zahteval kakršnokoli povračilo. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS, št. 86/2004 do 94/2007). Z udeležbo udeleženec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke hrani in obdeluje v svojih zbirkah neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur.l. RS, št. 20/1998 do 126/2007). *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Ujusansa surf. Report Abuse