Anmälan till SMFRs Almedalsläger 2017 Juli 2 - 9 Juli
Anmälningsformulär till Almedalen 2 Juli - 9 Juli
Dags att synliggöra. Under Fredsdagarna 2016 gick vi ut med en uppmaning att börja synliggöra oss som #SvenskMuslim. Vi ska fortsätta göra det på sommarens Almedalsläger 2017!
Information
Assalam Alaykum Warahmatullahi wa barakatuh

Vi vill välkomna er till SMFRs Ramadan/Almedalsläger. Vi vill också gratulera er! Detta läger har alltid varit ett fantastiskt minne för folk som deltagit. Almedalen är en viktig plats för muslimer att synas på.

Allt det arbete och engagemang som lagts ner förtjänar oerhörd respekt. Under Almedalen så kommer ni bära på detta varumärke som representanter för SMFR. Det är ett stort ansvar, men ett viktigt sådant.

Under Almedalen kommer Sveriges absolut högsta elit att vara närvarande, såväl som mycket mäktiga människor som har så mycket inflytande att det skämtsamt brukar sägas att om Gotland skulle komma under attack under denna vecka – att hela Sverige förmodligen skulle vackla samman.

Att representera SMFR i ett sådant sammanhang blir då givetvis oerhört viktigt. Det är för SMFR, men i förlängningen för Sveriges alla muslimer och till viss del Europas muslimer – oerhört viktigt att vi syns som en organiserad SMFR-grupp på Almedalen!

Under denna vecka så kommer vi få chansen att lära känna varandra. Man kan inte riktigt lära känna någon annan människa på riktigt förrän man bor tillsammans, reser tillsammans eller gör affärer tillsammans.

Vi hoppas att vi får chansen att lära känna mogna och ansvarstagande personer under denna resa tillsammans. SMFR behöver ledare. Svenska muslimer behöver ledare. Sverige behöver ledare.

Må Gud välsigna oss och hjälpa oss att bli bättre muslimer, med ihsan och hjälpa oss att nå en högre nivå av karaktär. Må Gud ge oss det bästa i detta livet och i nästa samt bevara oss från elden. Amin.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms