A fogyasztóvédelem a vállalkozó szemszögéből
A PRIMOM Alapítvány együttműködve a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testülettel a gazdálkodó szervezetek számára a naprakész információk biztosítása érdekében a kialakult járványügyi helyzet előírásait szem előtt tartva, online konferenciát szervez 2021. június 3-án 10.00 órai kezdettel, melyre ezúton tisztelettel invitáljuk. A szakmai programon a fogyasztóvédelmi szabályok aktuális változásait mutatja be a Testület elnöke, a vállalkozók szemszögéből. Kérjük, amennyiben részt kíván venni a szakmai fórumon, feltétlenül töltse ki a jelentkezési lapot, mert az eseményhez való csatlakozási lehetőséget, csak a regisztrált vállalkozások számára küldjük meg. Kérjük, kiemelten figyeljen a megadott e-mailcím pontosságára.

Adatvédelem: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) (a továbbiakban: GDPR) rendelkezéseivel összhangban hozzájárulásomat adom a jelentkezési lap kitöltése során a PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány rendelkezésére bocsátott adataimnak a hatályos jogszabályoknak megfelelő kezeléséhez.
Email *
Vállalkozás (Vállalkozó) neve *
Vállalkozás címe (település, utca házszám) *
Résztvevő neve *
Kérdésem van
Adataim megadásával hozzájárulok, hogy a jövőben személyre szólóan küldjék meg rendezvényeikről, programjaikról szóló tájékoztatójukat, meghívóikat. *
Adataim megadásával hozzájárulok, hogy a jövőben elektronikus levélben kapjak hírlevelet *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy