A Cyberbullying, és annak lehetséges következményei
Kedves Asszonyom, Uram!

Tóth Péter vagyok, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakos, BA képzésben részt vevő hallgatója. Dr. Matuszka Balázs mentorálásával egy olyan kutatás véghezvitelén dolgozom, amelynek célja az online számítógépes játék személyiségpszichológiai és pszichoszociális összefüggéseinek vizsgálata.

Jelen kutatás kiemelt célja az online terrorizálás különböző, online játékokban is előforduló fajtáinak felmérése és az ezzel kapcsolatos gondolatok és érzések feltárása.

A kérdőívek kitöltése kb. 20-25 percet vesz igénybe. Minden mérőeszköz az egyéni véleményeket méri, tehát nincsenek jó vagy rossz válaszok. Emiatt kérem, hogy kitöltés közben válaszoljon a saját szempontjai, illetve tapasztalatai és megítélése alapján. A kutatásban való részvétel önkéntes, a válaszadás bármikor, indoklás nélkül megszakítható, és teljesen név nélküli módon történik. Bizalmasan kezelünk minden információt, melyet a kutatás alatt gyűjtünk. Az adatokat a személyiségi jogok védelme érdekében, a személyes felismerhetőség jegyeinek titokban tartásával, a kutatásetikai irányelvekkel összhangban, statisztikailag dolgozzuk fel. Ebből adódóan az egyéni visszajelzés, pszichológiai vélemény kiállítása nem lehetséges.

Néhány kérdés egyes emberek számára felkavaró témákat érinthet, mint például az online terrorizálás. Ha ön úgy érzi, hogy bármelyik kérdőív az ön számára aktuális tartalmakat említ, kérem ne féljen felkeresni egy szakembert, vagy felhívni az alábbi telefonszámok valamelyikét:

FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület +36-1-472-1161
Bizalom Lelki Elsősegély Telefonszolgálat 06 (80) 505-505

Amennyiben bármilyen kérdése, kétsége adódna a kérdőívekkel, az adatfeldolgozás menetével vagy a fentebb leírtakkal kapcsolatban, kérem forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Kutatást vezető hallgató: Tóth Péter
A hallgató elérhetősége: tothpeter1997@gmail.com

A kutatást vezető tanár: Dr. Matuszka Balázs
A kutatást vezető tanár elérhetősége: matuszka.balazs@btk.ppke.hu

Nagyon szépen köszönöm, hogy kitöltésével segíti a munkámat!

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, az előzetes tájékoztatót elolvastam és részt veszek a jelenlegi kutatásban. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service