Chestionar informativ proiect CSR
UPA SOLUTIONS SRL ESTE ACREDITATA SA LIVREZE SERVICII DE CONSILIERE SI ORIENTARE PROFESIOANALA, PRECUM SI SERVICII DE MEDIERE PROFESIONALA, FUNCTIONAND DIN 2012 CA UNITATE PROTEJATA AUTORIZATA.
ODATA CU INTRAREA IN VIGOARE A NOII ORDONANTE, ECHIPA UPA SOLUTIONS, A IDENTIFICAT OPORTUNITATEA DE A MEDIA ECHIPELE DE ANGAJATI CU DIZABILITATI, PENTRU ANGAJATORII CARE INTRA SUB INCIDENTA PLATII TAXEI DE SOLIDARITATE CONFORM L448/2006.
Buna ziua! Ne face placere sa va cunoastem! Va rugam sa completati numele dvs si datele de contact (telefon si/sau email) si numele companiei pe care o reprezentati.
Your answer
Numar de angajati la ultima luna fiscala incheiata:
Your answer
Numar angajati cu dizabilitati la ultima luna fiscala incheiata:
Your answer
Domeniu de activitate al companiei
Your answer
Oferim servicii de mediere pentru sarcini precum: operare calculator, introducere date, sarcini de secretariat, diverse activitati hand made, sarcini de arhivare, implicuire, mentenanta IT, sarcini in echipa de consiliere si orientare profesionala, traduceri, sarcini in cadrul departamentului de marketing, urmand ca lista sa fie dezvoltata in baza competentelor persoanelor cu care vom lucra. Va rugam sa mentionati cel putin trei activitati care s-ar potrivi echipei dvs.
Your answer
Exista disponibiltate in urmatoarele doua saptamani, in echipa dvs., de Payroll/HR pentru transmiterea CIMurilor noi in Revisal?
Your answer
Ati fi dispus sa colaborati cu clinica Romgermed pentru efectuarea procesului de Medicina Muncii?
Your answer
Accesarea serviciilor de mediere presupune desfasurarea activitatii persoanelor cu dizabilitati, in pirma etapa, la sediul UPA Solutions, din str Branduselor n. 2-4, Cladirea Vitan Business Center. Va rugam sa confirmati disponibilitatea dvs in sensul costurilor de chirie, utilitati si creerii unui punct de lucru.
Your answer
Dupa completarea chestionarului, vom reveni catre dvs., cu o propunere financiara care va include toate costurile serviciilor, economia financiara realizata daca se implementeaza prezenta solutie si termenele de realizare. Va rugam sa completati adresa dvs., de contact (email), unde putem trimite oferta financiara.
Your answer
Alte informatii/directii pe care le vizati pentru procesul de integrare al persoanelor cu dizabilitati sau intrebari pe care doriti sa ni le adresati?
Your answer
Parteneri:
Date de contact:
Crearea de locuri de munca asistate pentru persoane cu dizabilitati
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service