Folkets Pris - SRF Kuben - NB! Du kan kun stemme én gang pr. kandidat men du kan stemme på flere forskjellige kandidater.
Se alle kandidatene og stem på din favoritt! Siste dag for å stemme er 17. august.
Email *
Haltenbanken Bergen AS
Oppgave:
Nytt konsept, design og interiør for nye Laksevåg bibliotek. Et moderne bydelsbibliotek med fokus på bærekraft, oppsirkulering, medvirkning i lokalmiljøet, universell utforming og det å skape en helt ny møteplass i bydelen. 300m2 med en samling på ca. 5000 titler. Prosjektet ble realisert på 8 mnd.
Bakgrunn for løsningen:
Konsept og design tar utgangspunkt i industrien på Laksevåg, med farger, materialer, lekekran, h-bjelker, spesialdesignet bokhyller, skilting og sitteplasser. Flere av løsningene har tydelig bærekraftprofil med oppbruk og gjenbruk av materialer. Bokallmenningen er en møteplass for alle på Laksevåg.
Haltenbanken Bergen AS
Clear selection
FLY AS
Oppgave:
Den lille utfordreren fra Askøy ønsket å bli mer synlige i iskremmarkedet i Norge, og ville at enda flere skulle oppdage sin nye (Isbjørn) is-favoritt!
Bakgrunn for løsningen:
Vi laget strategi, tok bilder av all den deilige iskremen og skrev lekne tekster som skulle smelte Norges iskremelskede hjerter. En iskrem og en sosiale medier-post om gangen.
FLY AS
Clear selection
FLY AS
Oppgave:
Osterøy ønsket flere besøkende og mer omtale rundt selve destinasjonen, men også kulturen, aktivitetene og menneskene på øya.
Bakgrunn for løsningen:
Vi samordnet lokale aktører, laget profil, kampanje og formidlet alt det vakre og spennende som finnes på øya. Vi var tilstede i "hvert hjørne" og tok bilder av lokale helter, sjarmerende små perler og fortalte ekte historier.
FLY AS
Clear selection
Netlife Design Bergen
Oppgave:
Nordmenn flest ønsker å leve mer bærekraftig, men få vet hva bærekraft faktisk er. Norads oppdrag er å øke befolkningens kjennskap til og kunnskap om FNs bærekraftsmål, men halvparten kan ikke oppgi et eneste mål. Kunne vi øke nordmenns kunnskap ved å gjøre bærekraftsmålene mer personlig?
Bakgrunn for løsningen:
Nettsiden «Verdens viktigste mål» fikk 110 000 nordmenn til å gjennomføre en digital test for å finne sitt personlige bærekraftsmål. Ved å svare på spørsmål om holdninger og atferd, fikk hver deltaker tildelt det målet som står hjertet deres nærmest og brukte i snitt 11 minutter på å lære mer om målene.
Netlife Design Bergen
Clear selection
Mox Media
Oppgave:
Låten for Bergens 950 års jubileum i 2020 trengte en musikkvideo som skulle engasjere og spre positivitet blant Bergens befolkning, samt vise Bergen fra sin vakreste side.
Bakgrunn for løsningen:
Hvem er Bergen og hvilke mennesker er det som bor her? Viktige spørsmål som var lett å svare: alle! Erkebergensere, studenter, forskjellige etniske opprinnelser, små og store. Utfordringer var, hvordan skal dette løses? Målgruppen vår var 3 år til 90 år. Nøkkelordet vi spilte på gjennom det visuelle er inkludering - bor du i Bergen, så det du bergenser. Når selv folk fra Oslo får gåsehud og en tåre i øyekroken- da MÅ jo vi ha gjort noe riktig! Grunnet konkurransereglene er videoen her kortet ned.
Mox Media
Clear selection
Apriil
Oppgave:
Lysne opp hverdagen til folk og dyr i en vanskelig tid.
Bakgrunn for løsningen:
Akvariet måtte stenge dørene grunnet COVID.
Apriil
Clear selection
Submit
reCAPTCHA
This form was created inside of Funbit AS. Report Abuse