FITXA per donar-se d'alta com a persona associada en ACICOM
Fitxa per a donar-se d'alta com a soci/a d'ACICOM.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ACICOM - Associació Ciutadania i Comunicació
QUOTA ACICOM:
La quota per a ser soci/a d'ACICOM és de 35€ a l'any. Per a facilitar el cobrament de la quota, vos sol·licitem les vostres dades bancàries per a fer la remesa directament des d'ACICOM.
Nom *
Cognoms *
Data naixement *
Telèfon
Mòbil *
Adreça postal *
CP *
Ciutat *
DNI *
Adreça electrònica *
Web/bloc
Professió i/o àmbit de treball *
Àrea de treball en la que voldries participar:
Clear selection
Observacions, suggerències, aportacions, idees, etc.
DADES BANCÀRIES
Nom i adreça del banc/Caixa:
Número compte (IBAN):
Protecció de dades
---- ADVERTIMENT ----

En compliment de l'establit en la LOPD, li informem que les seues dades seran tractades en els nostres fitxers, amb la finalitat del manteniment i compliment de la relació amb la nostra entitat, incloent l'enviament de comunicacions en el marc de la citada relació. Així mateix, les seues dades seran cedides en tots aquells casos en què siga necessari per al desenvolupament, compliment i control de la relació amb la nostra entitat o en els supòsits en què ho autoritze una norma amb rang de llei. En compliment de la LOPD pot exercitar els seus drets ARC davant l'Associació Ciutadania i Comunicació, amb adreça en Despatx 202 Edifici OCTUBRE, Centre de Cultura Contemporània, C/ Sant Ferran, 12 , CP 46001, VALÈNCIA (València/València), adjuntant fotocòpia del seu DNI.

El contingut d'aquesta comunicació, així com el de tota la documentació annexa, està subjecta en deure secret i va dirigida únicament al seu destinatari. En el cas que vostè no fóra el destinatari, li sol·licitem que ens ho indique i no comunique el seu contingut a tercers, procedint a la seua destrucció.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.