Ansök som kreatör till Heyou 2019
Sveriges största och populäraste sociala medier evenemang. En mötesplats för fans och idoler. Ni kanske känner igen Tubecon, vilket var det namn vi turnerade under år 2016/2017. Då drog vi in över 20 000 besökare i städer allt ifrån norr till söder. År 2018 bestämde vi oss för att det är dags att satsa på ett nytt koncept och vi blev då Heyou Sverige.

Under de två dagar Heyou är igång, samlas några av landets kreatörer på sociala medier för att interagera med sina följare. På fredagen arrangerar vi Heyou Stage, som är en färgglad och fartfylld scenshow med musik och unga talanger. På lördagen är det dags för Heyou Festival, hjärtat av vårt evenemang. På Festival kan följarna möta sina idoler i Meet & Greet's, utmaningar, signeringar och annat kul.

Alla är välkomma att söka in som kreatör på Heyou. Om du blir antagen till Heyou 2019 får du ditt antagningsbesked i mitten av december.

Har du några frågor om att vara kreatör på Heyou är du välkommen att höra av dig till Community Manager, Matilda Aldsjö (matilda.aldsjo@heyou.se).

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service