Butlletí de Mobilitat Internacional Jove del Maresme
Introdueix les teves dades i a partir d'ara rebràs totes les notícies i el Butlletí Mensual del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme.

A més de ser la primera persona en assabentar-te dels tallers i de les ofertes més immediates, al Butlletí hi podràs trobar notícies relacionades amb la Mobilitat Internacional, Ofertes de feina a diferents països i de diferents sectors, convocatòries per obtenir beques per estudiar i fer pràctiques, ofertes de voluntariat europeu, intercanvis i formacions internacionals.

Nom i cognoms
Your answer
Població de procedència
Your answer
e-mail on vols rebre la informació
Your answer
Data de Naixement
MM
/
DD
/
YYYY
Com has conegut el servei?
Les dades de caràcter personal seran incloses en el fitxer corresponent de l'Ajuntament de referència per a la finalitat indicada, el qual adopta les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Accepta expressament rebre, via correu postal o electrònic, informació del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se al Servei de Joventut del seu Ajuntament.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms