Butlletí de Mobilitat Internacional Jove del Maresme
Introdueix les teves dades i a partir d'ara rebràs totes les notícies i el Butlletí Mensual del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme.

A més de ser la primera persona en assabentar-te dels tallers i de les ofertes més immediates, al Butlletí hi podràs trobar notícies relacionades amb la Mobilitat Internacional, ofertes de feina a diferents països i de diferents sectors, convocatòries per obtenir beques per estudiar i fer pràctiques, ofertes de voluntariat europeu, intercanvis i formacions internacionals.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
Gènere *
Població de residència *
Mail on vols rebre la informació *
Data de Naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Com has conegut el servei? *
*
Required
Reglament General de Protecció de Dades (2016/679)
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (2016/679), el Consell Comarcal del Maresme com a Responsable del Tractament informa a la persona interessada que les dades facilitades seran tractades per aquest com a operador del servei per tramitar la seva petició en relació al servei de mobilitat internacional legitimats per l'exercici de funcions públiques. Les seves dades seran conservades mentre duri el procés de gestió de la seva petició i no seran cedides a tercers, excepte a altres Administracions Públiques competents en la matèria i a d'altres, quan hi hagi l'obligació legal. En cas que vulguin exercir algun dels drets de protecció de dades: accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament pot dirigir-se al per escrit al Consell Comarcal del Maresme plaça Miquel Biada 1, Mataró. Així mateix, l'informem que en cas de no estar satisfet amb l'atenció dels seus drets de protecció de dades, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat)

D'acord amb la vigent normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, des del Consell Comarcal del Maresme com a Responsable del Tractament l'informem que la imatge de les persones usuàries del Servei de Mobilitat Internacional podran ser captades, previ avís als mateixos, amb la finalitat de fer ús d'aquesta de forma gratuïta exclusivament en les xarxes socials municipals i comarcals relacionades amb el servei i per un període limitat mentre duri la promoció del servei determinat. La imatge personal captada serà tractada d'acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, eliminant qualsevol captació o filmació que pugui atemptar aquests drets fonamentals. Si d'acord amb les condicions consent que es capti i es difongui la seva imatge personal en les condicions exposades als anteriors paràgrafs marqui la casella. Si posteriorment desitja exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament o retirar el consentiment, podrà fer-ho presentant un escrit davant del Consell Comarcal del Maresme a pl. Miquel Biada, 1 Mataró.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy