HAC Valmentajahaku 2020
HAC hakee uusia valmentajia/ valmentajaharjoittelijoita vuodelle 2020!

Lajin harrastajamäärät kasvavat huimaa 20% vuosivauhtia ja niin kasvaa menestynyt seurammekin! HAC hakee nyt uusia valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita tulevalle vuodelle 2020 !

HAC:n valmentajaharjoittelijaksi voi hakea valmennuksesta kiinnostunut henkilö, jolla ei ole vielä aiempaa valmennuskokemusta. Valmentajaharjoittelu jakso on puolen vuoden mittainen harjoitusjakso ja sen tarkoituksena on perehdyttää valmentajaharjoittelija valmentajan työhön HAC:ssa mahdollisimman monen valmentajan ja joukkueen avulla. Valmennuspäällikkö ja kehitystyöryhmä määrittelevät uudelle valmentajaharjoittelijalle ‘kotijoukkueen’, jossa uusi valmentajaharjoittelija valmentaa n. 2 kuukautta puolen vuoden harjoitteluajasta. Muut kuukaudet valmentajaharjoittelija kiertää eri joukkueissa kuukauden mittaisissa jaksoissa.

Menetelmän avulla uusi harjoittelija saa perehdytyksen valmentajan työhön monelta eri ammattitaitoiselta HAC:n valmentajalta. Menetelmä antaa harjoittelijalle mahdollisuuden kysellä, tutkia ja oppia valmentamisesta eri ikä- ja tasoryhmiltä ja monilta valmentajilta. Menetelmä lisää yhteisöllisyyttä seurassa ja mahdollistaa tiedon jakamisen uusille valmentajille aikaisessa vaiheessa. Valmentajaharjoittelija on voimavara ja iso apu myös vakituisille valmentajille.

HAC maksaa harjoittelujakson aikana valmentajaharjoittelijoiden lisenssit, sekä kouluttautumisen. HAC tarjoaa valmentajaharjoittelijoille kouluttautumismahdollisuuden HAC perusmotoriset taidot ja oppiminen-, HAC Ensiapu, HAC arvostelukaavake- ja SCL - ohjauksen perusteet koulutuksissa, sekä seuran tarjoamissa kuukauden koulutuksissa. Lisäksi valmentajaharjoittelijat saavat osallistua seuran toimijoiden Kick Offeihin ja valmentajien virkistäytymiseen. Kustannussyistä valmentajaharjoittelija ei saa palkka, eivätkä he osallistu kotijoukkueensa leiri- tai kilpailumatkoille eivätkä saa joukkuevarusteita, ellei kotijoukkueen vanhempainillassa toisin päätetä.

HAC Valmentajaksi voi hakea henkilö jolla on jo aiempaa urheiluvalmennustaustaa / pedagogista osaamista.

Täyttämällä tämän kyselyn hyväksyt tietojesi rekisteröinnin valmentajaharjoittelujaksosi ajan Google Drive palveluun. Tiedot poistetaan tästä rekisteristä valmentajaharjoittelujaksosi jälkeen.

Täytä kysely 30.11.2019 mennessä. Olemme kaikkiin vastanneisiin yhteydessä henkilökohtaisesti.

Nimi *
Your answer
Syntymävuosi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Lajikokemuksesi, urheilu- ja valmennustausta *
Your answer
Haen *
Montako kertaa olisit valmis valmentamaan viikoittain? *
Mitä ikätasoa haluaisit valmentaa? *
Your answer
Muuta mitä haluaisit kertoa itsestäsi?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy