Qüestionari sobre els episodis d'octubre de 1994 i del 2019
Entre els dies 9 i 11 d'octubre de 1994 es va produir un episodi d'inundacions catastròfiques que va afectar greument zones com el Camp de Tarragona, les Muntanyes del Montsant i de Prades i la zona del Vallès. A més dels nombrosos danys materials, sent un dels episodis més costosos econòmicament, es van produir 10 víctimes mortals. 
L'objectiu d'aquest qüestionari és comparar aspectes d'aquest episodi amb el que es va produir durant el mes d'octubre de 2019.
Aquest qüestionari ha estat realitzat pels membres del Grup d’Anàlisi de situacions Meteorològiques Adverses del GRC de Meteorologia del Departament de Física Aplicada de la Universitat de Barcelona. Aquest treball es realitza en el marc del projecte AGORA (Agència Catalana de l'Aigua) i AQUELOO (FECYT- Ministerio de Ciencia e Innovación), el projecte EFA210/16/PIRAGUA-Interreg POCTEFA-FEDER i el projecte MCostAdapt (FEDER/MICINN-AEI/CTM2017-83655-C2-2-R, https://mcostadapt.upc.edu/es).
Agraïm per endavant la seva participació. Si està interessat/da en rebre més informació pot visitar www.floodup.ub.edu o http://gamariesgos.wordpress.com, seguir-nos a través de les xarxes socials (@floodup_UB i @GAMA_UB a Twitter i GAMA - Riesgos Naturales - UB a Facebook) o contactar amb nosaltres per correu electrònic (floodup2@gmail.com).

Agraïm la col·laboració de les entitats i institucions en la distribució del qüestionari.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy