Framtidspengen 2018/2019
Inför den nya säsongen satsar VBK vidare på Framtidspengen och hoppas överträffa utfallet från 2018/2019 genom att nå fler bidragsgivare som ser värdet i att ge pengar till VBK. Därför öppnar vi ny möjligheten att gå med i Framtidspengen genom att skänka minst 1 kr per mål som VBK gör i Elitserien och eventuellt slutspel eller kval.
Email address *
Namn *
Your answer
Eventuellt företagsnamn
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Hur många kronor vill du betala per VBK-mål? *
Betalning
Betalning sker efter säsongens sista match för A-laget med hela beloppet på en gång. Du kommer att kontaktas efter säsongen med det belopp du ska betala och information om hur du betalar. Du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att få beloppet fakturerat med 30 dagars betalningsvillkor.
Hur vill du betala? *
Erbjudanden och nyhetsbrev
Du som deltar i Framtidspengen kommer under säsongen får erbjudanden kopplade till ditt engagemang i Framtidspengen. Här kan du även ge samtycke till om du även vill ha andra typer av erbjudanden och nyhetsbrev skickat till din e-postadress från VBK.
Vill du ha erbjudanden och nyhetsbrev? *
Villkor
Genom att acceptera villkoren för VBK:s målpeng förbinder du dig att betala det slutliga belopp som skapas enligt de uppgifter du lämnat ovan. Du ger också samtycke till att vi hanterar dina personuppgifter för att kunna administrera Framtidspengen.
Godkänner du villkoren? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms