Aanmelding voor de Fifty-One PubQuiz 2021
Door middel van dit formulier meld je een team aan voor deelname aan de Fifty-One PubQuiz 2021 op zaterdag 6 november 2021. De quiz kan dit jaar zowel in de zaal als online worden gespeeld. Een team kan ook deels in de zaal, deels online meespelen. In alle gevallen wordt dit aanmeldingsformulier gebruikt.
Alle ingevulde informatie wordt uitsluitend gebruikt voor communicatie ten behoeve van de Online Fifty-One PubQuiz 2021. De gegevens worden uiterlijk 10 november verwijderd.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
De naam van het team? *
Kies een ludieke teamnaam
Contactpersoon *
Voor- en achternaam graag
E-mailadres van de contactpersoon *
GSM-nummer van de contactpersoon? *
Vul hier het GSM-nummer in voor het tikkieverzoek i.v.m. de betaling van de deelnamekosten (€ 100 per team)
Wie zijn de teamleden? *
Voor- en achternamen graag
Wie logt in op Zoom? (e-mailadres/sen)
Teams die (volledig of deels) online meespelen doen dit via het programma Zoom. We gaan er van uit dat per locatie één teamlid gaat inloggen op Zoom. Vul hier de e-mailadressen in van dat teamlid / die teamleden. Als het hele team zich in één ruimte bevindt dus één e-mailadres, als het team op meer dan een locatie meespeelt de e-mailadressen voor elke locatie. Deze deelnemers ontvangen per e-mail de benodigde informatie voor het gebruik van Zoom. Als het hele team in de zaal meespeelt hoeft hier uiteraard niets te worden ingevuld.
Wie beantwoordt de vragen? (e-mailadres) *
Alle teams (dus in de zaal via Zoom) beantwoorden de quizvragen (multiple-choice) op een online formulier. Het teamlid dat de antwoorden invult beschikt over een smartphone, tablet of pc met internetverbinding, en kan overweg met een internetbrowser (bijv. Safari, Chrome, Firefox, Samsung Internet Browser, Microsoft Edge, etc). Een link naar het antwoordformulier wordt vóór aanvang van de quiz met dit teamlid gedeeld. Vul hier één e-mailadres in.
Opmerkingen en/of vragen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy