CONGRÉS EDUCACIÓ PÚBLICA.                Debats en el territori Vallès Oriental/Maresme.
Què és el Congrés?
Aquesta iniciativa sorgeix en una primera trobada entre escoles i persones relacionades amb l’educació, el món universitari i entitats diverses, per definir una iniciativa col.lectiva que comportés una acció per parlar d’educació. El resultat va ser la idea de convocar un Congrés de l’educació Pública de Catalunya.

Amb aquesta voluntat, un conjunt d’escoles ens hem constituït com a grup promotor del primer Congrés d’Educació Pública. Actuem sota el  paraigua de la Federació de MRP de Catalunya. Volem que el Congrés articuli un marc de coordinació, reflexió i intercanvi entre tots els centres educatius públics de Catalunya per fer-se present socialment i definir propostes alternatives als reptes de transformació educativa que tenim. Volem afavorir una xarxa horitzontal on el centres educatius públics siguin  motor de millora del nostre sistema educatiu.

La característica clau del Congrés és que l’organització recau en els propis centres educatius públics (educació infantil, educació primària, educació secundària, educació d’adults, educació especial…), que són els que hauran d’organitzar els debats i elaborar-ne les conclusions. Volem que el Congrés sigui la veu d’escoles i instituts a través de les seves comunitats educatives (professorat, famílies, alumnat).

El grup promotor anima a tots els centres educatius, a participar en la seva organització. I, a les persones o entitats, a col.laborar en promoure el Congrés i participar en qualsevol debat que s’organitzi. En ambdós casos, el primer pas és omplir el formulari d’adhesió.

https://congreseducaciopublica.wordpress.com/acerca-de/

Ompliu el següent formulari per a participar en els debats del nostre territori. Us podeu inscriure a tots els debats o només a aquells que us puguin semblar interessants. Compartiu aquest formulari amb totes aquelles persones o Escoles que estiguin interessades.  És molt important que omplin aquest formulari per controlar l'aforament i així crear les dinàmiques més operatives per l'obtenció de les conclusions a cada debat.


11/02/2020 ESCOLA MONTSENY DE MOLLET DEL VALLÈS ( INCLUSIÓ I EQUITAT)

09/03/2020 ESCOLA NORAI DE MONTGAT (MODEL D'EDUCACIÓ PÚBLICA)Sign in to Google to save your progress. Learn more
PENSEM L'EDUCACIÓ PÚBLICA DES DEL TERRITORI.
Nom del Centre interessat en els debats.
Correu electrònic de la persona de referència. *
Selecciona els debats en els que vols participar. *
Required
Nombre de persones que assistiran al debat d'inclusió i equitat. *
Nombre de persones que assistiran al debat de model d'Educació Pública. *
Moltes gràcies per participar!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse