Inschrijvingen workshops & lezingen Fair Fashion Festival Utrecht 2017
Via dit deelnameformulier kun je je inschrijven voor alle lezingen en workshops van het Fair Fashion Festival Utrecht. Het Fair Fashion Festival is op zondag 22 oktober 2017 in de binnenstad van Utrecht. Meer inhoudelijke informatie over de lezingen en workshops vindt je via: http://fairfashionfestival.nl/programma-utrecht/ via het kopje workshops en lezingen. Graag attenderen we je erop dat je bij sommige workshops zelf iets dient mee te nemen aan kleding om te recyclen. Informatie hierover vindt je per workshop op de website via bovenstaande link.

De inschrijvingen voor de Guided Sustainable Fashion Tour 2nd Edition van Soul Stores verlopen via een ander formulier vanwege de kleine capaciteit van de groep. Voor deze tour kun je je niet meer inschrijven.

Deelname aan de workshop van DORIS & INEZ bedraagt €7,50. Contant te betalen bij de workshop op de dag zelf.

Let op! Sommige lezingen en/of workshops starten op dezelfde tijd in een andere zaal, hou hier rekening mee bij het maken van je keuze.

WvS = De Winkel van Sinkel. Alle workshops en lezingen in WvS bevinden zich op de 1e verdieping.
VOL = dan is de workshop en/of lezing helaas al helemaal vol met inschrijvingen en kan er niet meer worden ingeschreven voor die specifieke workshop en/of lezing.

Voor- en achternaam
Your answer
E-mailadres
Your answer
Workshops
Lezingen
Disclaimer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms