PREINSCRIPCIÓ ESCOLA ESCALADA CURS 21-22
El qüestionari que trobeu a continuació es realitza amb la finalitat de poder recollir les preferències de totes les persones interessades en inscriure's o inscriure els seus fills/es a l'escola d'escalada del rocòdrom Germans Estorach i dinamitzada per Enfila't. L'objectiu és poder acabar facilitant-vos uns horaris oficials, per tal de després formalitzar la inscripció definitiva al setembre mitjançant la web de La Massa. Procurarem adaptar els grups de la forma en la qual més persones en surtin beneficiades.

Alguna informació que us pot ser d'interès:

PREUS:
1 Dia/Setmana: 30€
2 Dies/Setmana: 50€

*L'escola d'escalada farà sortides trimestrals i una estada anual a escalar a roca que es pagaran a part si s'hi vol participar.

Tota la informació recopilada en aquest qüestionari s'utilitzarà només per fins d'obtenció de dades útils per garantir el bon funcionament de l'escola d'escalada.

Moltes gràcies!
Email *
Nom i cognoms de l'infant/jove/adult que es vol inscriure a l'escola d'escalada. *
Edat *
La persona assistirà a l'escola d'escalada... *
Tenint en compte les franges d'edat que s'indiquen a continuació, en quin grup formaria part la persona que assistirà a l'escola d'escalada? *
Required
La persona interessada a formar part de l'escola d'escalada podria assistir en l'horari orientatiu que s'indica en la següent taula segons la seva franja d'edat? (NO ÉS L'HORARI DEFINITIU, NOMÉS UNA PROPOSTA) *
Captionless Image
En el cas que la resposta anterior sigui negativa, indica quina disponibilitat indicant dies i hores té la persona interessada.
Autoritzo que m'afegeixin al grup de whatsapp de l'escola d'escalada per tal de mantenir-me informat/da de qualsevol tema relacionat amb l'organització de les classes d'escalada. *
Si la resposta anterior és afirmativa, indica el número de telèfon:
En el cas que vulgueu afegir qualsevol comentari o observació, o si el vostre fill/a requereix necessitats educatives especials, podeu compartir tot allò que considereu rellevant.
Moltes gràcies per les vostres respostes, el passat 15 de Juliol vam fer una presentació oficial, agraïr a totes les persones que vau assistir i a les que no heu pogut, no dubteu en contactar-nos per qualsevol dubteo suggeriment. Seguim, salut i muntanya!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy