Börja friidrott - ställ ditt barn i kö
Du har nu hittat till Turebergs Friidrottsklubbs formulär för att ställa ditt barn i kö. För att ställa ditt barn i kö behövs detta formulär fyllas i. När du har klickat på "skicka" så har ditt barn fått en köplats. Vi bjuder in nya aktiva fyra gånger under året (januari, april, augusti och oktober), där du som förälder får ett mail om erbjudande att delta vid någon av våra träningar.

Det är viktigt att alla uppgifter du fyller i är korrekta och riktiga. Alla uppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen och uppgifterna lagrast som längst i två år. Uppgifterna används bara för att bjuda in ditt barn till vår träningsverksamhet samt när du har tackat ja läggs uppgifterna in i vårt medlemsregister. Du kan endast ställa barn i kö som är födda mellan 2014-2004. Övriga hänvisar vi till träningssamordnaren.

Det är svårt att säga hur länge ert barn kan bli tvungen att stå i kö, då det är många faktorer som spelar roll ifall ditt barn får plats. Dock går hanteringen betydligt mycket snabbare om du som förälder väljer att aktivt delta som antingen tränare, ledare eller administratör för gruppen ditt barn ska träna i. Ange detta och andra önskemål i kommentarsfältet markerat med "Övriga kommentarer". Vi kommer att höra av oss när vi har möjlighet att ge just ditt barn en plats i verksamheten.
Skulle det vara några frågor eller oklarheter så klicka in på vår hemsida, www.turebergfriidrott.se/traninggrupper/borja-friidrotta/

Till dig som vill börjar i en friidrottsgrupp med funktionsnedsättning, svara på hela formuläret samt sista frågan. Gruppen riktar sig till barn mellan 6-10 år.

Tack för att du väljer att ställa ditt barn i kö hos oss.
Kön *
Förnamn *
Efternamn *
Adress *
Postnummer *
Postadress *
Personnummer *
ÅÅMMDD-XXXX (Skriv barnets personnummer, inte ditt egna)
Förnamn, kontaktperson *
Efternamn, kontaktperson *
Telefonnummer, kontaktperson *
E-post, kontaktperson *
Övrig kommentar
Här lämnar du en kommentar om du kan tänka dig att ställa upp som tränare eller om du vill att ditt barn ska vara med i någon särskild grupp eller önskemål om dag.
Vill du sätta ditt barn i kölistan för att starta i en friidrottsgrupp med funktionsnedsättning/variation? *
Om ditt barn har ett funktionsnedsättning och du vill placera hen i kölistan för friidrottsgrupp med funktionsnedsättning klickar du i ja. Annars svarar du nej på frågan.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Turebergs Friidrottsklubb. Report Abuse