NASA Space Apps Challenge Macedonia Application (28-30 April 2017, Skopje)
Пријавувањето е индивидуално Ако имате тим, наведете ги сите членови на тимот.
Email address *
Untitled Title
Име и Презиме *
Your answer
Години *
Your answer
Од кој град доаѓаш? *
Your answer
Статус *
Required
Име на училиште/факултет/компанија *
Your answer
Дали си член на средношколска/студентска организација? *
Доколку ДА, на која?
Your answer
Зошто сакаш да учествуваш на овој настан? *
Your answer
Кои од следниве области те интересираат? *
Required
На кој начин ќе придонесеш твојот тим да изработи поуспешен проект? *
Your answer
Доколку имаш тим со кој сакаш да работиш заедно, наведи го името и презимето на секој член.
(секој член на тимот мора индивидуално да се пријави)
Your answer
Мобилен телефон за контакт *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms