Styrelsen för det ekonomiska nätverket
Vi söker en styrelse till Miljöpartiets ekonomiska nätverk.

Nicklas Börjesson, grundare: av nätverket
"I vanliga partier så är det i särklass tyngsta politikområdet ekonomin, eftersom fördelningspolitiken och väljargruppernas ekonomiska intressen är väldigt centrala.
Miljöpartiet har inga direkta målgrupper eller särintressen att ta hänsyn till, för oss rör det istället mycket relationen till vår biotop. Och det är vi inte ensamma om. Den ekologiska, eller den gröna ekonomin, har nämligen akademisk medvind.
För att i takt med att all annan vetenskap landat i att ekologin är helt avgörande för vår fortlevnad, har ekonomiprofessorerna börjat inse samma sak.

Resten av samhället, och framförallt inte debatten, är dock inte där än. Men när den oundvikligen kommer dit skall vi vara väl rustade, medlemmar och företrädare skall stå på fast mark.

Att delta i spridningen och utvecklingen av vår ekonomiska kompetens och politik är därför viktigt och en både spännande och intressant sak att syssla med.

Vi behöver varandras hjälp. Var med och skapa en positiv miljö där vi tillsammans beslutar om hur det skall göras!"

Du har kommit till en hemsida där vi behöver samla in dina personuppgifter. Läs om hur vi hanterar dem på : http://mp.se/personuppgifter. Sammankallande ansvarar för insamlingen av personuppgifter.

Kandidera eller nominera någon annan, med motivering och kontaktuppgifter, i detta formulär senast 2018-05-06 kl. 24:00. Valberedningen planerar att valet ska förrättas under kongressen . Valet förrättas av det ekonomiska nätverket.

Frågor besvaras av riksvalberedningens sammankallande Katrin Wissing på katrin.wissing@mp.se eller Nicklas Börjesson nicklasb@gmail.com. Skicka inte nomineringar till den mejladresserna. Nomineringar av personer som inte är tillfrågade ses som förslag och kommer nödvändigtvis inte att tillfrågas. Nomineringar utan kontaktuppgifter kommer inte att beaktas.

Observera att på grund av att det oftast är kort om tid att arbeta med detta för riksvalberedningen så finns det inte möjlighet att dra sig tillbaka när förslaget presenteras för det beslutande organet. Där presenteras alla kandidater.

På grund av den begränsade tiden kommer inte heller valberedningen att ha möjlighet att kontakta alla kandidater under beredningsprocessen. Valberedningen utgår ifrån det inskickade materialet.

Kandiderar du själv eller nominerar du? *
Telefonnummer *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Miljöpartiet de Gröna. Report Abuse - Terms of Service