Gestió comunitària i nous models de participació en els serveis bàsics. Visions des del Sud i el Nord Global

Entendre l'aigua o l'energia com béns comuns i com un tipus de pràctica alternativa i transgressora al sistema món capitalista ens obre les porta a entendre'ls com a part de les reivindicacions sobre justícia energètica, la justícia distributiva, la interseccionalitat, decolonialitat o els drets intergeneracionals.

Durant aquesta sessió tindrem el plaer de conèixer diferents experiències pel que fa a la gestió de serveis bàsics de l'aigua com de l'energia al Nord i al Sud Global. Aquestes experiències tenen com a punt de partida altres formes d'entendre el la relació entre la ciutadania i els operadors, entre la societat civil i els poders públics. Es tracta de pràctiques que obren la porta a altres formes d'entendre la participació en la ciutat o a la comunitat. Poden, per tant, ajudar a generar, transformar o aprofundir en el debat existent pel que fa a les estratègies vinculades a una millor gestió dels serveis bàsics.

Us convidem a venir i participar-hi!

📅 Dijous 31 de gener

🕘 18.00h - 20.45h

📌 Sala d'actes. Espai Francesca Bonnemaison (Carrer St. Pere més Baix, 7 , 08003 Barcelona)

 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Entitat (opcional)
Vols rebre informació sobre propers actes/convocatòries/notícies de ASSOCIACIÓ CATALANA D’ENGINYERIA SENSE FRONTERES (ESF) al teu email?Aquestes són les nostres polítiques de https://esf-cat.org/politica-de-privacitat-i-condicions-dus *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy