HCKTHN404: ‘Ondermijning not found’
Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland nodigt kennisinstellingen uit met een verfrissende blik, ‘outside the box’ het fenomeen ondermijning te benaderen. PVO Oost-Nederland organiseert in samenwerking met Hogeschool Saxion op vrijdag 15 oktober een hackathon ‘HCKTHN404: ‘Ondermijning not found’.

Aan de hand van waargebeurde casussen worden studenten van uiteenlopende opleidingen en studierichtingen uitgenodigd op een uitdagende wijze onder professionele begeleiding in groepen aan de slag te gaan met een nieuwe manier van aanpak van ondermijning, op zoek naar oplossingen.

Op het eind van de dag worden de resultaten gerepresenteerd aan een deskundige jury, die bestaat uit experts vanuit het vakgebied.

Meld je snel aan want vol=vol!

Dit formulier is bedoeld voor onze eigen administratie, op deze manier weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten. Geen van de ingevulde gegevens zal terecht komen buiten het bestuur van s.v. CEMENTi. Door dit formulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens intern verwerken voor het organiseren van dit evenement. Na afloop van dit evenement zullen deze gegevens verwijderd worden.
- Madelon Rijsdijk, Secretaris der s.v. CEMENTi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is je naam? (Voornaam + achternaam) *
Wat is je studentnummer? *
Wat is je telefoonnummer? *
In welke stad studeer je? *
Ben je lid van CEMENTi? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy