Inscripció de col·laboració ciutadana
Vine i participa amb les entitats de la comarca.
#LaGarrotxaTambé   www.entitatsgarrotxa.cat/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
Any de naixement *
DNI, NIF, NIE o passaport *
Telèfon mòbil *
E-mail
Vols rebre informació sobre...
Protecció de dades *
Consenteixo que el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa tracti les meves dades personals amb la finalitat de gestionar la meva participació en la col·laboració ciutadana i pel trasllat de les informacions oportunes a les comissions i entitats integrants de la xarxa bàsica d’atenció social si fos necessari.
El Consorci d'Acció Social de la Garrotxa protegeix les seves dades personals (Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 com a participants en col·laboracions ciutadanes.
El Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, amb CIF P670012-E, us comuniquem, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril de 2016 (en endavant, RGPD), que el responsable del tractament de les vostres dades és el Consorci d'acció Social de la Garrotxa. La finalitat d'aquest tractament és gestionar tot el referent a la vostra participació en la col·laboració ciutadana i/o el voluntariat, i donar complimenta a totes les obligacions legals en matèria de voluntariat, prevenció de riscos i salut.
enti
Així mateix, us comuniquem que les vostres dades només es cediran a entitats o administracions públiques amb autorització explícita i prèvia de la persona interessada, amb l'objectiu de la realització de col·laboracions ciutadanes i/o voluntariat, així com en els casos que sigui obligatori per llei.

Respecte al període de conservació de les vostres dadespersonals, el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa les conservarà mentre no se'n demani la supressió per exercir o defensar possibles reclamacions.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, d'oposició al tractament i sol·licitar-ne la limitació de les vostres dades. Per exercir aquests drets heu d'adreçar un escrit dirigit a: Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, Plaça Palau 8, 17800 Olot, indicant en l'assupte: REf. Protecció de Dades o bé mitjançant la seu electrònica del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa. Per a més informació, podeu consultar el web https://www.casg.cat/politica-de-privacitat/
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Consorci d'Acció Social de la Garrotxa. Report Abuse