HUMAN RIGHTS SLAM
HUMAN RIGHTS SLAM edukacijski je projekt Svjetskog saveza mladih Hrvatska koji se održava četvrtu godinu zaredom, a namijenjen je mladima između 18 i 30 godina. Ove godine kroz predavanja, interaktivne radionice, debate i okrugli stol imaš priliku naučiti kako se razvijao sustav zaštite ljudskih prava i dobiti odgovore na sva aktualna pitanja vezana uz pravo na život, reproduktivna prava i priziv savjesti.

Sveobuhvatnim prikazom razvoja i zaštite ljudskih prava želimo te potaknuti na promišljanje, oblikovanje stavova i odgovorno sudjelovanje u demokratskom društvu, a kroz radionice i debate o pravu na život, reproduktivnim pravima i prizivu savjesti pružamo ti priliku za stjecanje novih znanja i argumenta o gorućim temama današnjice.

KADA?
Petak, 25. 10. 2019. od 17:00 do 20:00 h
Subota, 26. 10. 2019. od 10:00 do 15:00 h

GDJE?
Vlaška ulica 31, Zagreb 10000

PRIJAVE:
Prijave traju od 6.10. do 18.10. 2019.


*Svjetski savez mladih Hrvatska je zajednica prijatelja koji se trude živjeti iskustvo ljudskog dostojanstva i to iskustvo donijeti društvu kroz aktivnu zauzetost za dobro druge osobe.
Zalažemo se i radimo na stvaranju poticajnog okruženja za cjeloviti razvoj ljudske osobe i stvaramo sadržaje koji će omogućiti oblikovanje mladih u intelektualnom, psihološkom, društvenom i duhovnom aspektu te ih osposobiti za dobrobit zajednice u kojoj žive i izgradnju civilizacije u skladu s temeljnim ljudskim vrijednostima.

Email address *
OSNOVNE INFORMACIJE
Ime i prezime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Zanimanje / Fakultet *
Your answer
Sudjeluješ li u radu neke udruge ili organizacije? Ako da, molimo te da navedeš. *
Your answer
Jesi li već sudjelovao / sudjelovala na projektu Human Rights Slam proteklih godina? *
MOTIVACIJSKA PITANJA
NAPOMENA: Ova pitanja služe nam kako bismo ocijenili vašu motivaciju za sudjelovanje. Sudionici će biti izabrani na temelju ovih odgovora.
Zašto si se odlučio / odlučila prijaviti na ovaj projekt? *
Your answer
Koja tema te najviše zanima i zašto? *
Your answer
ZAVRŠNE INFORMACIJE
Povratnu informaciju o prijavi možete očekivati putem e-maila do 19. 10. 2019.
Molimo da u slučaju izostanka bilo kakvog odgovora provjerite svoj spam sandučić.
Ako se kojim slučajem ni tamo ne nalazi naš e-mail, molimo da nas kontaktirate na croatia@wya.net.

Zahvaljujemo na prijavi!
Pristajem da se moji osobni podatci prikupljaju i pohranjuju u svrhu provedbe projekta Human Rights Slam. *
Obavijest o privatnosti za sudionike projekta
Tvoje osobne podatke prikupljamo u mjeri i u onom opsegu koji je potreban kako bismo ti omogućili sudjelovanje na projektu Human Rights Slam.
Takva obrada tvojih osobnih podataka temelji se na čl. 6. st. 1. b) Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Tvoje osobne podatke čuvamo za sve vrijeme trajanja projekta, a i nakon toga, u svrhu evidencije o sudionicima projekta. Ako odbiješ dati svoje osobne podatke, nažalost, nećeš moći sudjelovati na projektu.
Ne brini, štitimo tvoje podatke te ih nećemo otkrivati trećim neovlaštenim osobama, osim osoba s kojima surađujemo u organizaciji projekta Human Rights Slam, kao što su institucije ili udruge suorganizatori, ugostiteljski objekti, organizatori popratnih događanja i druge slične osobe.
Želimo ti posebno skrenuti pozornost na to da u svakom trenutku možeš prigovoriti obradi svojih osobnih podataka te da imaš pravo na pristup svojim osobnim podacima, pravo na ispravak ili brisanje svojih osobnih podataka, pravo na ograničenje obrade te pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu, Agenciji za zaštitu osobnih podataka.
Najljepše te molimo da se prije podnošenja takvog prigovora (kao i u slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi s obradom) ipak najprije obratiš nama kao voditelju obrade, na adresu elektroničke pošte croatia@wya.net ili našem službeniku za zaštitu osobnih podataka, na adresu elektroničke pošte: lucija.coric@odvjetnikcoric.hr.
Hvala!Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy