Intresseanmälan Borlänge Konståkningsklubb och Falu konståkningsklubb 2020/2021

Som ett led i planeringen för nästa säsong behöver vi veta hur många träningstillfällen som du/ditt barn vill träna konståkning under säsongen 2020/2021.

Om ni tänker fortsätta vill vi att ni fyller i aktuella kontaktuppgifter till en eller två kontaktpersoner, samt till åkaren själv i den mån det finns.

Vi vill också passa på att ta in intresseanmälan till klubbens föräldragrupper, som kommer att vara samma som under säsongen 2019/2020, med tillägg för en föräldragrupp för att ta hand om klubbens ekonomiska administration. Mer information om varje grupp finns på hemsidan under menyval "Föräldragrupper" (www.borlangekk.com/foraldragrupper).
Email address *
Genom denna intresseanmälan godkänner jag att klubben hanterar mina personuppgifter i enlighet med GDPR *
Genom denna intresseanmälan är jag medveten om att jag ansöker om medlemskap i föreningarna Borlänge konståkningsklubb och Falu konståkningsklubb under säsongen 2020/2021.
Medlemsavgift för Borlänge konståkningsklubb beslutas av årsmötet och med anledning av den ansträngda ekonomiska situationen kommer medlemsavgift att faktureras till de som anmält intresse för nästa säsong kort efter att årsmötet har genomförts. Förra säsongen var medlemsavgiften 250 kr. Skulle åkaren sedan välja att inte börja till hösten kommer klubben att återbetala en eventuellt inbetald medlemsavgift. Medlemskap i Borlänge konståkningsklubb är ett familjemedlemskap, och avgiften gäller för alla som är folkbokförda på samma adress. Alla medlemmar i Borlänge konståkningsklubb erbjuds medlemskap i Falu konståkningsklubb för 0 kr.
Clear selection
Åkarens förnamn *
Åkarens efternamn *
Åkarens kontaktuppgifter, Mobiltelefon?
Anges om åkaren har en egen mobiltelefon
Åkarens kontaktuppgifter, Mailadress?
Anges om åkaren har en egen mailadress
Kontaktperson1, Namn?
Kontaktperson1, Mobiltelefon?
Kontaktperson1, Mailadress?
Kontaktperson2, Namn?
Kontaktperson2, Mobiltelefon?
Kontaktperson2, Mailadress?
Vill åkaren fortsätta med konståkning? *
Vill åkaren träna synkro?
Clear selection
Vilken nivå på Fritest har åkaren?
Clear selection
Vilken nivå på Basictest har åkaren?
Clear selection
Önskar åkaren fortsätta/börja tävla? *
Finns det något speciellt som åkaren vill lära sig inom konståkning?
Har åkaren något mål med säsongen 2020/2021? Vilket i sådana fall?
Varför tränar åkaren konståkning?
Vill åkaren satsa på konståkning och bli A-åkare med sikte på Elitserien?
Clear selection
Hur många ispass vill åkaren max träna per vecka? *
Hur många barmarkspass vill åkaren max träna per vecka? *
Hur många danspass vill åkaren max träna per vecka? *
Vilka istider passar bäst för åkaren? (flera val möjliga) *
OBS! Den här frågan är till för att vi ska få en bild av hur det ser ut med önskemålen kring träningstider. Vi har begränsat med istider till förfogande och har i och med det svårt att tillgodose allas behov. Träningar förläggs i Borlänges, Faluns och Säters ishall för att alla åkare ska få tillgång till så mycket is som möjligt. Vi har flest åkare som bor i Borlänge, därför måste de som bor där vara extra beredda på att åka till andra orter för att få ihop sin önskade träningsmängd.
Required
På vilken/vilka orter kan ni träna? *
OBS! Den här frågan är till för att vi ska få en bild av hur det ser ut med önskemålen kring träningsort, beroende på hur många gånger i veckan åkaren tränar kan det bli nödvändigt att åka till annan ort. Flera val möjliga.
Required
Vilken föräldragrupp önskar ni vara med i? *
Borlänge konståkningsklubb är en förening som bedrivs av ideell arbetskraft och alla föräldrar (ej skridskoskolan) ska vara med i en föräldragrupp för att hjälpa till i verksamheten. Det går även bra att vara med i flera grupper. Det finns åtta olika föräldragrupper. Som förälder får man göra ett val om vilken grupp man vill tillhöra, men är det fullt i den gruppen som valts så fördelas man till den arbetsgrupp där det behövs hjälp. I varje föräldragrupp så är det en person som är ansvarig och det är till den personen man kan vända sig med frågor och funderingar. Här kan du läsa mer om föräldragrupperna: http://www.borlangekk.com/foraldragrupper/
Required
Har du några övriga önskemål inför säsongen 2020/2021?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy