Positief (samen)werken aan Verzuim
Hét online congres voor die personen die actief bijdragen aan gezond, vitaal en veilig blijven (samen)werken ziekteverzuim in de schoonmaak- en glazenwassersbranche: werkgevers, HR-managers, HR-medewerkers, casemanagers, leidinggevenden én medewerkers.

De uitnodiging voor deelname aan het online congres ‘Positief (samen)werken aan Verzuim’ is goed ontvangen. Veel deelnemers hebben zich ingeschreven voor de verschillende (online) workshops. Het is fijn om te merken dat er behoefte is om ziekteverzuim vanuit een positieve invalshoek te belichten.

De inschrijving voor de workshops is inmiddels gesloten. U kunt zich nog wel aanmelden voor het plenaire/algemene deel: maandag 16 november, 13.30-14.45uur

Mogelijkheid 1: Alleen deelname algemeen programma (duur: 70 min)
Kunt of wilt u niet deelnemen aan de workshops? Dan bieden wij u de mogelijkheid om alleen het algemene gedeelte van het congres online te volgen. U kunt zich hiervoor apart opgeven. Indien u zich aanmeld voor een workshop wordt u automatisch ook aangemeld voor het algemene/plenaire deel.

Dagvoorzitter Arjella van Schellingen leidt het programma in en vertelt over wat er in de branche al is gedaan aan ziekteverzuim gedaan. Zij is voorzitter van de commissie ziekteverzuim en gaat in op de leerpunten die de commissie heeft opgedaan. Met Renate Bos (FNV), Marco Gramser (CSU) en Isolde Huijbregts (Toekomst schoonmaakbedrijven) gaat zij in gesprek over de belangrijkste aandachtspunten en mogelijkheden om positief samen te werken aan ziekteverzuim.

De inleiding wordt afgesloten met gastspreker Heleen Mes van het HappinessBureau. Zij biedt een hele nieuwe invalshoek, namelijk hoe we met elkaar werkgeluk kunnen stimuleren.
Maak hieronder uw keuze: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy