Dissabte, 25 de Març. Senderisme "Plus" al cim del Puig Pelat, Baix Camp.
El proper dissabte 25 de març, el Martí i en Manel ens portarán a pujar el Puig Pelat (1076m.) muntanya inclosa al llistat dels 100 cims de la FEEC. L'excursió es circular, d'uns 20 quilòmetres de distància i amb un desnivell positiu de uns 800 metres. Excursió de 6 o 7 hores per camí bo, lúnica dificultat es la distància i desnivell.
Iniciarem l'excursió des de Vilaplana (Baix Camp), pujarem per les tosques fins al Hospital dels Carlins i seguidament pujarem al Puig pelat. Tot seguit baixarem al refugi de la Mussara on dinarem, la tornada la farem per la vall de Garrigots fins on hem deixat el cotxes.
Cal portar: Esmorzar, dinar (qui vulgui), aigua, roba, impermeable i calçat adient per caminar per muntanya.
Sortida a les 7 del párquing de les Termes Romanes. Tornada sobre les 18h.
Activitat per a socis federats.
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
NUMERO DE SOCI *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
SOCI *
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT ALTRES.
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
FEDERAT
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
SI ETS MENOR, NOM I DNI PERSONA RESPONSABLE DEL MENOR
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service