Gospel-liikunnan mahdollisuudet seurakuntatyössä -verkkokoulutus, kevät 2023
Gospel-liikunnan mahdollisuudet seurakuntatyössä -koulutuksessa yhdistetään kristillistä uskoa tukevat elementit ja liikunta uusilla luovilla tavoilla. Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat tutkia ja toteuttaa liikunnallisten menetelmien hyötyä omassa työssään tai vapaaehtoisuudessaan.

Liikkumisella on monia positiivisia vaikutuksia minäkuvaan ja itsetuntoon. Turvallisesti ohjatun liikunnan ja erilaisten kehoharjoitteiden kautta yksilön itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen lisääntyy, mutta myös ryhmän keskinäinen luottamus vahvistuu. Koulutuksessa kristillistä uskoa tukevat elementit ja liikunta yhdistetään uusilla luovilla tavoilla.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja ymmärtää tiedollisesti ja asenteellisesti, miten gospel-liikunta tukee seurakuntalaisen uskoa ja kristityn identiteettiä. Osallistuja osaa käytännön harjoitusten kautta erilaisia tapoja johtaa ryhmäliikuntaa. Osallistuja osaa ohjata liikuntaa niin, että se on psyykkisesti, fyysisesti ja hengellisesti turvallista. Osallistuja tunnistaa kohderyhmänsä tarpeet ja osaa suunnitella, markkinoida ja ohjata liikuntatoimintaa seurakunnassa kohderyhmänsä mukaisesti.

Koulutuksen päivämäärät ovat to 16.2. 2023 ja to 23.3.2023. Koulutus toteutetaan etänä. Koulutuspäivien lisäksi ohjelmaan kuuluu etukäteistehtävä ja harjoitustehtävä paikallisessa seurakunnassa koulutuspäivien välissä. Kouluttajina toimivat tanssiliiketerapeutti, TRE-ohjaaja ja Gospel-lattarit™ -pääkouluttaja Asta Lehtimäki (Tampereen NNKY ry) sekä pastori, kouluttaja ja Gospel-lattarit™ -pääkouluttaja Virpi Nyman (KRS).

Ennakkotehtävä:
Kirjoitustehtävä ”Minun suhteeni liikuntaan ja kehollisuuteen”. Tehtävä toimitetaan 3.2. mennessä gospelliikuntatyön koordinaattorille: gospelliikunta(at)tnnky.fi

Koulutuksen hinta on 250 €. Hinta sisältää opetuksen ja materiaalin.

Ilmoittautumiset 1.2.2023 mennessä!

Lisätiedot: Tampereen NNKY:n Asta Lehtimäki
asta.lehtimaki(at)tnnky.fi 
tekstiviesti: 040 577 1846

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Etu- ja sukunimi *
Osoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Saako sähköpostiosoitteesi liittää gospelliikuntatyön uutiskirjelistalle (uutiskirjeita sähköpostiin n. 3 / vuosi)? *
Haluan laskun *
Työnantajan / muun laskutusosoite
Miten kiinnostuin koulutuksesta? Mitä odotuksia minulla on koulutuksen suhteen? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy