Prijavnica za studijsku posjetu u Karlovac
Grupa Aktivnih mladih za lokalni razvoj organizira studijsku posjetu udruzi Carpe Diem iz Karlovca kako bi predstavili rad svoje grupe i saznali koje su aktivnosti udruge za doprinos dobrobiti zajednice i unapređenje života mladih u lokalnoj zajednici. Glavne aktivnosti Carpe Diema vezane su uz informiranje mladih, aktivno sudjelovanje mladih u društvu, poticanje volonterstva mladih, neformalno obrazovanje, organizacija slobodnog vremena mladih s ciljem prevencije neprimjerenih oblika ponašanja te nezavisna kultura mladih. Udruga također vodi Centar za mlade u Grabriku (Karlovac), Info centar za mlade i Lokalni volonterski centar VolonterKa.

Posjeta se održava u četvrtak, 31. kolovoza 2017. godine, a mogu sudjelovati mladi sa šireg područja Siska, Lekenika i Martinska Vesi u dobi 16-30 godina. Zbog ograničenog broja sudionika, nemojte čekati zadnji trenutak za prijavu :) Prijave su otvorene putem ovog formulara najkasnije do 29. kolovoza 2017. godine do 17:00 sati!

Studijska posjeta je BESPLATNA! Za sve sudionike bit će organiziran zajednički prijevoz autobusom iz Siska, Lekenika i Martinske Vesi te ručak u Karlovcu nakon posjete udruzi. Predviđen povratak je u poslijepodnevnim satima.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte:
Za Sisak i Lekenik: Barbara Ozimec, mobitel: 095/590- 9810, e-mail: skolsko.volontiranje@Lda-sisak.hr
Za Martinsku Ves: Ana Holjevac, mobitel: 091/500-4694, e-mail: martinska.ves@Lda-sisak.hr

Grupa Aktivni mladi za lokalni razvoj
Projekt "Aktivni mladi za lokalni razvoj" provodi Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gradom Siskom, Općinom Lekenik i Općinom Martinska Ves te u suradnji s Radiom Sisak. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Ime i prezime *
Your answer
Mjesto stanovanja *
Your answer
Kojem od navedenih mjesta vaše mjesto stanovanja je najbliže ? *
Dob *
Your answer
Datum i godina rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Spol *
Status *
Kontakt broj telefona ili mobitela *
Your answer
E-mail
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms