Digitala Västerbotten – nu bygger vi en smartare välfärd genom digitalisering!
ONSDAG 28 NOVEMBER 2018 | NOLIA UMEÅ | 09.30 - 16.00 | FIKA 09.00 | MINGEL 16.00
Email address *
Namn *
Your answer
Yrkesroll
Your answer
Arbetsgivare
Your answer
Specialkost *
Your answer
Faktureringsadress *
Your answer
Konferensen är kostnadsfri för deltagare från Västerbottens län, Arjeplogs, Arvidsjaurs och Örnsköldsviks kommun - 1000 kr för övriga.
Antalet platser är begränsade och ej utnyttjad plats debiteras med 1000 kr, uppge därför faktureringsadress. Självklart går det bra att skicka en kollega!
GDPR
Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss för att du ska känna dig trygg med hur vi på Region Västerbotten behandlar dina uppgifter.

Syfte med lagring av data
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med lagringen av data är att kunna fakturera och få ut statistik på antal bokningar som görs. Gallring av personuppgifter sker kontinuerligt. Önskar ni bli raderade från vårt bokningssystem, ta kontakt med ansvarig för inbjudan så hjälper vi er och svarar på eventuella frågor som uppkommer.
De uppgifter vi avser att lagra i vårt system är namn, organisation, epost och telefonnummer. Finns skäl att inte uppge era personuppgifter men önskar boka ändå ber vi er ta kontakt med ansvarig för inbjudan Andreas Skog på telefon 073-8190863.

Jag samtycker till att Region Västerbotten behandlar personuppgifter i enlighet med ovanstående *
Ta tillbaka ditt samtycke
Du har också rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta ansvarig för inbjudan. Har du fler frågor eller är missnöjd, kontakta oss för information eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på tel. 070-6165705. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.
Glöm inte att trycka på skicka-knappen!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Region Västerbotten -. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms