TDI-Theaterbende op Art of Wonder 2019
In dit formulier kan alle informatie ingevuld worden, die wij nodig hebben om de aanmelding voor de TDI-Theaterbende tijdens Art of Wonder 2019 te kunnen verwerken. Er worden twee verschillende groepen gemaakt. Een groep voor 8-12 jaar en een groep voor 12+. Beide volgen een op leeftijd toegespitste route. De kosten voor het geheel inclusief workshop, toegangskaartjes en picknick is € 12,50.

Wilt u meerdere kinderen opgeven? Graag dan per kind dit formulier invullen.

De TDI-Theaterbende en JeugdTheaterSchool Dynamo zijn onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI. Kijk op www.garagetdi.nl voor meer informatie.

Contactinformatie
Naam: *
Your answer
Leeftijd: *
Your answer
Groep/klas:
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer van jou:
Your answer
Telefoonnummer van jouw ouders waarop ze bereikbaar zijn op zaterdag 1 juni: *
Your answer
Volg je lessen bij JeugdTheaterSchool Dynamo geef hier dan aan waar je lessen volgt:
Allergie
Heb je een allergie of een voedingsintolerantie waar we rekening mee moeten houden?
Your answer
Foto's
Omdat de privacy wet sinds mei 2018 is aangescherpt, vragen wij jou/u om toestemming om foto's te maken van jou/uw kind tijdens de TDI-Theaterbende op Art of Wonder en deze te plaatsen op bijvoorbeeld de social media pagina's van Garage TDI, Dynamo en Art of Wonder. Maar ook het gebruiken van deze foto's voor promotiedoeleinden voor de TDI-theaterbende van Dynamo in de toekomst. We gebruiken uiteraard alleen foto's waar de kinderen goed op staan.
Het gebruiken van foto's door TDI-Theaterbende *
Opmerking
Wilt u nog iets anders over de aanmelding kwijt. Bijvoorbeeld als je je samen met een vriendinnetje opgeeft. (Er is een mogelijkheid dat we twee groepen maken).
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Garage TDI. Report Abuse - Terms of Service