Sollicitatieformulier Strandwacht SSN - Zomer 2023
Wil jij in de zomer van 2023 werken als Strandwacht op het strand van de gemeente Den Helder? Laat hier je gegevens achter en meld je aan voor de selectie dag op 15 april 2023.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam: *
Achternaam: *
Geboortedatum:  *
MM
/
DD
/
YYYY
Straatnaam en huisnummer: *
Postcode: *
Woonplaats:  *
Telefoonnummer:  *
E-mailadres: *
Bij nood waarschuwen, naam en telefoonnummer: *
Huidige opleiding/studie/diploma: *
Heb je een EHBO diploma? Zo ja, welke? En tot wanneer is deze geldig? 
Heb je een rijbewijs B en/of T? 
Heb je klein vaarbewijs 1 en/of 2 of andere relevante vaarervaring/diploma's? 
Het is belangrijk dat je (erg) goed kunt zwemmen. Dit wordt getest op de selectiedag. Hoe goed kun jij zwemmen? Graag behaalde diploma's plus ervaring:
*
Heb je overige relevante diploma's? zoals lifeguard-schipper-chauffeur, O&G etc: 
Wat is jouw motivatie tot solliciteren?: *
Wanneer ben je tussen 24 juni en 3 september beschikbaar zover je dit nu al weet? Ben je voor het eerst, dan is een aaneengesloten periode van minimaal drie weken een vereiste.
*
Heb je interesse om opgeleid te worden tot een of meerdere van de onderstaande functies? Solliciteer je voor het eerst? Laat deze vraag dan open.  
Hoe ben je bij deze vacature gekomen? 
Clear selection
Gezondheidsverklaring 
Wanneer je aangenomen wordt al strandwacht bij de SSN, is het aandragen van de volgende gezondheidsverklaring een vereiste. Lees deze verklaring voor de selectie dag alvast door. Mochten er bij jou zaken spelen die het werk als strandwacht zouden kunnen beïnvloeden? Geef dit dan op de selectie dag alsjeblieft bij ons aan. 
Bedankt voor je gegevens! 
De gegevens die wij in dit formulier van jou verzameld hebben, zullen wij samen met gegevens die wij verzamelen op de selectie dag van 15 april (zoals zwemtijden en persoonsgebonden aantekeningen), gebruiken om een goed beeld van jou te kunnen schetsen en te beoordelen of jij geschikt bent voor een functie als strandwacht binnen de Stichting Strandexploitatie Noordkop (SSN). Word jij geselecteerd? Dan worden deze gegevens tevens gebruikt voor het opstellen van de arbeidsovereenkomst en opgenomen in ons personeelsbestand. Word jij niet geselecteerd? Dan worden jouw gegevens uiterlijk 4 weken na de Selectie dag van 15 april verwijderd. Vragen over hoe wij met jouw gegevens omgaan? Mail ons op: solliciteren@ssnlifeguards.nl 

Door op "Verzenden" te drukken, geef je toestemming voor het verwerken van jouw gegevens en maak je jouw aanmelding voor de selectie dag definitief!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting Strandexploitatie Noordkop. Report Abuse