Anmälan - Workshop med Cats & Dinosaurs
Lördagen den 28 april 2018 kommer det härliga vänsterfeministiska swingbandet Cats & Dinosaurs till Kafé de luxe och bjuder på en svängig eftermiddag och kväll. Det blir blir både Lindy Hop workshop och socialdans kvällen lång!

Så här ser planen ut för workshopen:
Kl 16-18
Medlemmar ur Cats & Dinosaurs håller en Lindy Hop workshop för Lindy Hoppare som besitter grundläggande kunskaper. D.v.s. att man kan de vanligaste turerna på 6 och 8 taktslag samt charleston-steget.

VILLKOR FÖR DELTAGANDE PÅ WORKSHOPEN
Vill du vara med på workshopen så gäller detta: Anmäl i god tid, begränsade platser! När/om du får en bekräftelse från oss om att du har fått en plats på workshoppen så gör omedelbart ett förköp till danskvällen via Kafé de Luxe hemsida (p.g.a. begränsade platser till danskvällen och endast förköp), pris 150 kr och betala sedan workshopen 50 kr på plats i baren. Totalt pris för hela dansfesten blir 200 kr.

FYI! Workshops-avgiften skulle ha vart 100 kr men är subventionerad med 50 kr per deltagare av Dansföreningen Växjö Lindy Circle och denna gången bjuder vi även ickemedlemmar på denna subventionering.

Gör din anmälan här nedan. Ange vilken roll du vill ha samt om du anmäler med en partner. Vid partneranmälan, vänligen gör en anmälan per person, det blir mer strukturerat och tydligt för oss som administrerar. Du kommer få besked via epost om du har fått en plats eller inte på kursen. Det är först till kvarn som gäller med undantag för att en paranmälan har förtur om det skulle vara så att vi har väntelista för endera rollen.

Har du några frågor kontakta: vaxjolindycircle@gmail.com

Email address *
Namn *
Your answer
Eventuell partners namn
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Dansroll *
Jag godkänner villkoren om deltagande som står i den inledande texten i formuläret *
Frågor/kommentar
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service