Trygghet
Området Trygghet arbetar främst med konventets sociala och psykiska välmående. Vi finns tillhands när ensamheten blir påtaglig, när någonting känns tufft eller när en bara behöver prata av sig med någon.

Som trygghetsfunkis är det viktigt att du gillar och är bekväm med att ta kontakt med människor du inte känner, att lyssna på andras upplevelser och känslor, att vara beredd på att ta de ibland både tuffa och svåra samtalen.

Som trygghetsfunkis kommer du att ha stor frihet att röra dig runt på och uppleva konventet, då tanken är att Trygghet ska synas och befinna sig där konventarna är. Detta innebär även att du kommer ha ett stort ansvar i att kunna behöva bryta det du gör för att arbeta om en akut situation uppstår under ditt arbetspass.

Trygghet finns tillgängliga under dygnets alla timmar och du får gärna skriva i din ansökan vilka tider du helst jobbar. Det är positivt om du även är bekväm med att använda Facebooks Messenger samt smsa/prata i telefon, då vårt område bemannar både en chatt och en telefon dygnet runt.

Trygghet är området för dig som gillar att ta mycket eget ansvar och som brinner för att hjälpa andra när livet känns tufft.

Med värme,
Kina, trygghetsansvarig
Hantering av personuppgifter
PicaCon är ett arrangemang som drivs av föreningen Do it! För att vi ska kunna genomföra ett bra och tryggt arrangemang behöver vi samla in och hantera personuppgifter. Du kan läsa om vår personuppgiftshantering på: http://doitlikeaboss.se/om-foreningen/personuppgifter.html
Godkänner du vår hantering av dina personuppgifter? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy