Jornada conjunta Founders Lab - ETSEIB Alumni
El proper 31 de maig de 2017 el club ETSEIB Alumni, conjuntament amb el club d’emprenedors UPC FoundersLab, durem a terme la jornada "L'emprenedoria de l'enginyer: de l'empresa industrial a les startups."

La jornada consistirà en una taula rodona amb ponents de renom, tots ells enginyers industrials i emprenedors. Cada ponent explicarà la seva experiència i debatrà sobre l’actual ecosistema emprenedor i la cabuda d'un enginyer industrial en aquest.
El panell de ponents estarà format per:


- Pau Molinas: Enginyer industrial per l’ETSEIB i màster en Direcció d’Operacions i Direcció Industrial a EADA Business School Barcelona. Amb una llarga trajectòria professional a HP, actualment és COO i soci de Exipple Studio, una startup especialitzada en reconeixement d’objectes, comportament humà i User Experience, mitjançant el Computer Vision i la Intel·ligència Artificial.

- Jordi Altimira: Enginyer industrial per l’ETSEIB i MBA per l’IESE. Actualment és soci principal de Lánzame, una plataforma d'inversors en startups. Ha invertit en diverses startups i és un expert de l'ecosistema emprenedor.

- Jaime Farrés: Enginyer Industrial per l’ETSEIB, amb experiència com a consultor a McKinsey & Company. Actualment és COO i Co-fundador de l’app 21 Buttons, una xarxa social relacionada amb el món de la moda. 21 Buttons s’està convertint en la xarxa social de referència per a totes aquelles persones amb passió per a la moda. En concret, aquesta app ja està a Espanya i Itàlia amb quasi 2 milions d’usuaris.


Horari:

- 19:00 --> Arribada

- 19:15 --> Iinici presentacions ponents

- 20:00 --> Taula rodona

- 21:00 --> Pica pica + Networking

La jornada tindrà lloc a l'Aula Capella de l'ETSEIB.

Direcció: Avinguda Diagonal, 647, 08028 BarcelonaSi esteu interessats a assistir podeu inscriure-us omplint aquest formulari.Us hi esperem a tots!
Nom: *
Email: *
Tens alguna pregunta pels ponents? Escriu-la aquí:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy