Kampi i Programimit Kompjuterik në Akademinë Romb!
Kalo verën duke mësuar dhe u argëtuar në Akademinë e programimit ROMB 🚀
Zhytuni në shtyllat kryesore të programimit kompjuterik duke përfituar njohuri në industrinë e gjerë të programimit.

Duke filluar më 1 Korrik, kampi ynë katër-javor zhvillohet çdo ditë nga e Hëna në të Premte.
⏱️ Kohëzgjatje: 2.5 orë në ditë
⚠️ Zbritje: 20% zbritje deri me 31 Maj
🟢 Mosha: 8-18 vjeç

Mësimi do të mbahet nga Inxhinierët e programimit: Durim Këpuska, Fitore Zatriqi Këpuska, Ardit Zherka dhe Vlera Curri Rudi.

Përveç mësimit do të ketë të perfshirë edhe kuize, lojëra dhe snacks, të gjitha nga Romb Academy!

Kontaktoni në ☎️ 048 800 143 ose plotësoni këtë formular të regjistrimit.

Ju mirëpresim,
Stafi i Akademisë Romb!
www.romb.dev
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri dhe mbiemri i kandidatit *
Data e lindjes së kandidatit *
Numri kontaktues i kandidatit (ose numri kontaktues i prindit nëse kandidati është nën moshën 18 vjeçare) *
Emri dhe mbiemri i prindit të kandidatit (nësë kandidati është nën moshën 18 vjeçare)
Në cilin muaj dëshiron kandidati të fillojë kampin veror? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy